Szukam filmu bodajze norweski albo francuski...nie jestem pewna. O dziewczynie nastolatce lekkiej nadwagi brunetce, ktora z jakiegos powodu chyba z powodu depresji nie miala zbyt wiele szacunku do siebie i bylo jej obojetnie z kim spi...uprawiala nawet seks z kolega w przebieralni na basenie poczym on po wszystkim jej...
więcejTo pytanie skierowane do osób, które swoim życiem zahaczyły o okres PRL. Otóż mój dziadek twierdzi, że jeszcze w czasach PRL oglądał w Telewizji Polskiej "Salo, czyli 120 dni Sodomy" Pasoliniego. Wydaje mi się, że to raczej pomyłka z jego strony. Przypuszczam, że albo oglądał to w telewizji, ale znacznie później, albo...
więcej
W akcji rozchodziło się o to, iż umarła młoda dziewczyna, która miała chłopaka, co za nią rozpaczał.
Była duchem, nikt jej nie widział poza w średnim wieku panem, też duchem.
Potem zamieniła się ciałem z dziewczyną, koleżanką, która była córką tego pana ducha, tak więc powróciła na ziemię i mogła być w innej skórze...
Hej, szukam filmu o płaczącej dziewczynie w sukni ślubnej, która siedziała w knajpie/barze z trzema psami. Właściciele i niewielu klientów zainteresowało się nią, a chwilę potem zaczęło lać, więc kiedy stwierdzono, że dziewczyna nigdzie się stąd nie ruszy przez najbliższy czas, zapytali jej co tu robi z tymi psami, a...
więcej
To co pamiętam. Był z dziewczyną na wyspie na wakacjach. Doszło do strzelaniny. On przeżył. Potem na własną rękę szukał morderców chyba isis. Gdy miał się z nimi spotkać wparowało fbi czy inne służby.
Pamiętam tylko fragmenty z filmu – dziewczynka miała na imię Camilla. Była trzymana w klatce przez dziadków. Rzadko z niej wychodziła. Babcia ciągle powtarzała: „Bądź cicho, bo skrzywdzą dziecko.”
Podczas powodzi dziewczyna zostaje wyrzucona na brzeg z garnuszkiem w dłoni. Potem jej opiekunka bardzo o nią walczy, uczy...
Cześć, mój chłopak przypomniał sobie, że chyba około roku temu widział w mediach coś o nowych filmie czy serialu, ale problem polega na tym, że pamięta tylko jeden szczegół. Jest to dziewczyna, czarne włosy, prawdopodobnie lewituje, wygląda jak duch albo demon (chłopak określił: jak zrobiona a popiołu) i na czole na...
więcejHeyo. Jak w temacie, szukam tytułu filmu który zaczynał się w podobny sposób do "Drogi bez powrotu". Pierwsze secny tego filmu to dwie pary, jeśli dobrze pamiętam. Kobieta lub mężczyzna biegnie po lesie mając zawiązane oczy, partner za nim i podpowiadajac mu. Później zamiana ról i do dziewczyny która miała zawiązane...
więcej
Witam, już od bardzo dawna szukam pewnego filmu, który oglądałem jak byłem mały. Z pewnością jest to stary film, opowiada historię dwóch starszych mężczyzn, którzy darzą uczuciem jedną kobietę (choc nie jestem tego pewny). Pamiętam jedynie dwie sceny z tego filmu.
1) Jeden z mężczyzn golił się brzytwą i zaciął się...
Pamiętam tylko fragmenty z filmu - o dziewczynce zamkniętej w klatce przez dziadków. Potem nagle została wyrzucona na brzeg z garnuszkiem w dłoni. Miała na imię Camila. Jej opiekunka bardzo o nią walczyła, uczyła ją mówić itd. Jeszcze co pamiętam to słowa dziewczyny na koniec filmu: "Nie mówię, bo się boję, ale oni Cię...
więcej