Film dość stary. Pamiętam jedynie tyle, że gość oberwałem łódką w łeb i niby umarł ale obudził się w kostnicy.
Hej poszukuje filmu w którym dwie dojrzałe kobiety i ich matka są na wyjeździe urodzinowym (plaża) zorganizowanym dla ich mamy od której zreszta przed chwila odszedł mąż. Jedna z córek spędza noc z obcym mężczyzna od którego bierze/dostaje naszyjnik który następnie wręcza przedwcześnie swojej mamie na prezent...
Witam. Czy wiecie gdzie można znaleźć za darmo w internecie sezony 2-4 ?
Najlepiej gdyby odcinki były z polskimi napisami/lektorem. Pozdrawiam
Już szukałam tego filmu, jest kobieta, której przed laty porwano córkę. Mijają lata kobieta pracuje jako fotograf, jeździ po szkołach i robi zdjęcia klasowe. Pewnego dnia robiąc zdjęcie klasowe zauważa dziewczynę, która mogła by być jej córką. Kobieta zaczyna śledzić dziewczynę, chce nawiązać z nią kontakt. Pod...
pamietam tylkoko,ze jakis chlopak(byc moze ksiaze) szukal żony,spotkal dziewczyne ze wsi,ktora bil ojciec,kazal jej klamac przed jego rodzicami(a ona nie umiala klamac),wrocila na wies tylko po koze biala,ktora biegla z a nimi przywiazana do powozu(ktorym jechali do palacu)
Prawdopodobnie jest to dramat, film rosyjski, polski albo polsko-rosyjski.
Pamiętam scenę, w której młoda Rosjanka (chyba blondynka) jedzie pociągiem z Rosji do Polski i w pewnym momencie pyta z zachwytem, czy to już polska.
Coś mi świta, że w filmie pojawia się albo chór żołnierzy albo marynarka ale może mylę z...
Poszukuję dwóch typów filmów :
1) bohaterowie wypływają na pełne morze i dzieje się coś, przez co znajdują się w wodzie i walczą o przetrwanie. Przykłady - Rafa, Ocean strachu czy nawet Podwodna pułapka.
2) bohaterka jest kreowana na nieudolną albo jest zwyczajnie biedna, ale dzięki zaparciu i ciężkiej pracy...
Czy ktos z Was pamięta może tytuł serialu w którym to młoda kobieta, blondynka zamieniała się w taką czarną postać i zabijała ludzi? Nie pamiętam dokładnie czy ona była tak jkaby wysmarowana błotem, czy po prostu miała jakieś nadprzyrodzone moce. Ogólnie akcja rozgrywała się w jakiejś dżungli (?) Pamiętam, że był tam...
więcej
Pora na mnie :)
Jakieś 15 lat temu w tv leciał film (podzielony na dwa odcinki). Kilka faktów: małżeństwo z dwójką dzieci, mieli się rozwodzić i facet miał nieczyste zagrywki względem żony. Szczególnie pamiętam jedna scenę. Kobieta wchodzi do domu, a na podłodze leżą jej synowie (wiek chyba ok 8 lat) cali we krwi....