Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prosze wszyskich którzy wpadną o podanie jakiś horrorów japońskich!!!! dziekuje z gory

Hej.
Szukam filmu, którym zainteresował mnie znajomy, który jednak nie pamiętał tytułu. Ponoć na początku wykonywana jest egzekucja jakiegoś przestępcy, który później przenosi się w ciałach ludzi poprzez dotknięcie...
Ktoś, coś?

Witam,
Kilka lat temu kolega opowiadał mi od ciekawym programi podróżniczym, którego koncepcja opierała się na tym że udział w nim brał jeden flegmatyk, który nigdy nie ruszał się z domu bo był strasznym leniem. Podobno generowało to genialne śmieszne sytuacje, ponieważ zabierali go np. do świątyń Inków, a ten...

Witajcie, mam do Was prośbę. Wypiszecie po jednym filmie z tych o to gatunków: Sci-Fi, Thiller, Dramat, Horror, Przygodowy.

Chciałbym, abyście się do tego przyłożyli, dlatego chce, abyście wypisali tylko po jednym filmie.

Z góry Dziękuje.

Pozdrawiam.

Jest to film o podajże pięciu czarnoskurych mężczyznach, którzy zostali wtrąceni do więzienia i podajże w połowie filmu przenieśli ich do innego, bardziej przyjaznego. Z tego co pamiętam ten film był na faktach.

horror czy coś w tym stylu
Młody chłopak hokeista zaczyna coś widzieć jego dziewczyna jest demonem i go zabija,on budzi się w biurze znowu coś widzi znowu ginie i znowu budzi się gdzieś indziej
na końcu okazuje się że on też jest demonem

cześć! mam w domu pewnego osobnika, który twierdzi, że na wielu starych amerykańskich filmach (fabularnych) widział taką zwyczajną drewnianą skrzynkę narzędziową i moje pytanie do was jest następujące: jakie to filmy? (o ile ktoś może skojarzyć tak nieznaczny element w setkach scen filmowych o rozmaitej scenografii i...

więcej

Często widzi się filmy, które nagle niespodziewane są kontynuowane po 10-ciu, a nawet i więcej latach.
Iniemamocni 2
Niewygodna prawda 2
Ryś (kontynuacja Misia)

Ostatnio ten trend się nawet nasila, zapowiedziano:
Chłopaki nie płaczą 2, Psy 3, Rambo 5...

Pytanie czy znacie jakieś filmy/serie filmów, którym to...

więcej

1 . Chłopak ma wyjść za mąż za jakąś nieciekawą laskę ale jego dziadkowi nie podoba się wybranka wnuka . Namawia lub wynajmuję więc jakąś dziewczynę by ta pokazała temu wnukowi jak wygląda prawdziwe życie . I jak to w takich komediach bywa plan dziadka powodzi się bo wnuk rzuca narzeczoną i bodajże zakochuje się w tej...

więcej

Witajcie, szukam filmu opierającego się na gastronomi, przede wszystkim chodzi mi o wątek, gdzie ktoś jest niedoceniany.