Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Szukam filmu, który opowiadał o mężczyźnie szczęśliwie zakochanym w swojej żonie, przykładny mąż i pracownik swojej firmy, pewnego dnia w jego firmie pojawia się kobieta, od początku chcę go poderwać za wszelką cenę, była tam też taka scena, że podczas lunchu się popłakała udając że rzucił ją chłopak, on ją...

więcej

w internecie, w dobrej jakości i z lektorem lub napisami?
w wypożyczalniach DVD szukałam, nie ma...

Witam gdzie w internecie mogę oglądnąć filmy bez rejestracji i bez płacenia SKY HIGH 2005 LEKTOR I PORWANIE 2011 Z TEYLOREM LAUTEREM LEKTOR POLSKI

Witam, szukam jakichś dobrych filmów, których akcja dzieje się przez większość czasu w jednym miejscu.
Widziałem na razie z tego typu filmów 127 hours, 12 angry men i Disturbia.

Film widziałam dawno dawno temu i za nic nie mogę go odnaleźć. To Co pamiętam.

Facet chyba jest/był medium ale oszukuje.
Pojawia się jakaś kobieta- nie pamiętam jaka jest w tym jej rola
Jakiś facet tonie we własnej krwi w domku z drewna
I najbardziej charakterystyczne na sam koniec filmu duchy/dusze komunikują...

więcej

Gdzie podziały się w serialach takie dwie listy: jedna serialami których odcinki zbliżają się do premiery, a druga z odcinkami których premiera się odbyła, ale jeszcze ich nie zobaczyłem?
Tak patrzę, patrzę i nigdzie tego nie widzę.

Witam, czy mógłby mi ktoś przypomnieć tytuł filmu. Chodziło w nim o to, że jeśli ktoś się zbliży do mężczyzny na kilka metrów to od razu umiera, a młoda kobieta blokuje ten syndrom

użytkownik usunięty

Pamiętam, że kiedy byłam młodsza oglądałam duużo horrorów czy to z siostra czy całą rodziną. Nie jestem pewna w 100% czy to był horror, ale zapamiętałam z jednego filmu scenę w której dziewczynka siedziała przy stole z rodziną (chyba była adoptowana) i jedząc zupę w pewnym momencie zaczęła wymiotować. Prosto do tego...

więcej

Witam czy wie ktoś na jakich Polskich stronach znajdę ten seriał ? Mighty Morphin Power Rangers , Power Rangers Zeo . na stronie CDA tylko znajduję się seria 1 sezon Polskim lektorem Mighty Morphin Power Rangers , totalna porazka, jak ktoś ma pisać abym oglądnął po Angielsku to niech sobie odpusci , nawet nie ma...

więcej

Witajcie, szukam starej bajki, którą miałam na kasecie vhs(przegrywka), przepraszam za chaotyczny opis. Bajka była w kolorze, nie pamiętam, żeby były tam jakieś rozmowy. Był zając/królik, i ptak z dużym dziobem który miał przypiętą katarynkę(?) do nogi, musiał grać bo obrywał od jakiegoś faceta, zając go uratował, była...

więcej