Hej, czy wie ktoś z jakiego filmu/serialu są te fragmenty?
Fragmenty z piosenki:
(edzio- Pamiętasz?)
Szukam filmu, uwaga będzie trudno!
Szukam filmu, który widziałam 10-15 lat temu [może nawet dawniej]. Nie mam pojęcia o czym był poza tym, że jedną z głównych postaci był kot, a sam film zakończył się na tym, że owy kot zamieszkał z jakąś rodziną, gdzieś w domu na wsi [może nawet nie całą rodziną a jedną osobą] i...
Najprawdopodobniej katastroficzny. Wydaje mi się że po 2010. Akcja dzieje się w centrum miasta, ekipa filmowa/telewizyjna kreci dokument lub po prostu miasto jest monitorowane (?), gdy wybuchaja zamieszki/katastrofa/ cos z siecia komorkowa nie pamiętam dokładnie co. Kojarzę ze główne role to dwóch doroslych mezczyzn i...
więcejW jaki sposób mogę zawiadomić moderację o braku filmu? Chodzi mi o film "złe spojrzenia" z 2007r, wyszukiwarka go nie znajduje.
Tak jak w temacie, poszukuję tytułu pewnego filmu. Oglądałam chyba w zeszłym roku na TVP film o małżeństwie z synem. Małżeństwo chyba dopiero co wprowadziło się do nowego domu, młoda kobieta zajmowała się domem a mąż dużo pracował i kobieta myślała że ją zdradza. W międzyczasie zatrudnili przystojnego ogrodnika który...
więcej
Witam !
Szukam chińskiego (ew. z Hongkongu) filmu o II wojnie światowej . Film był stary - z lat 60-80- tych ubiegłego wieku i był o chińskich lotnikach walczących z Japończykami .
Tytułu nie pamiętam, ale będę wdzięczny Wam za link do jego strony Filmweb'owej .
Z góry dziękuję
Krecik-79 .
Dzień dobry,
poszukuję tytułu filmu, z którego pamiętam tylko jedną scenę.
Jakaś szlachcianka rozmawia ze służącym, do pomieszczenia wchodzi reszta służby która zaczyna śpiewać obraźliwe piosenki na temat tej kobiety. Ona razem ze służącym chowa się za kotarą. Kobieta jest mocno zniesmaczona tymi...