Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film o tym jak maszyna do szycia decyduje kogo osoba ma zabić. Szef tej grupy czyta ze splotu nici imie i nazwisko danej osoby.

Wie ktoś jak nazywał zię film który dzieje się w nowoczesnym mieście a główną bohaterką jest dziewczyna która w dzień kiedy już miała 18 lat musiała się pojawić na uroczystości wybrania starusu i wybiera całkiem inną grupę niż się wszyscy tego spodziewali

Szukam jakichś filmów lub seriali w których akcja rozgrywa się w wakacje . Konkretnie chodzi mi o filmy lub seriale które przepełnione będą piosenkami .

Witam. Szukam jakichś filmów dokumentalnych o tej wytwórni. O ile jakieś są. Ostatnio zajarały mnie klimaty West Coast, 90's, N.W.A itp.
Chciałbym co nieco dowiedzieć się o tej wytwórni no. powiązaniach z Bloodsami, terrorem Suge Knighta.
Oglądałem "Straight Outta Compton", "All Eyez on Me".
Ważne by były napisy...

Hej! Znacie może filmy, w których w jakiś sposób poruszany jest temat podróżowania w czasie, a co za tym idzie zarabianie na zakładach bukmacherskich? Czyli np. bohater przenosi się w przyszłość, poznaje wynik jakiegoś wyścigu i w "swoich czasach" obstawia go. Mnie samej najbardziej przychodzi teraz do głowy "Migawka z...

więcej

Witam, poszukuję filmu o grupie nastolatków, którzy na wakacje wybierają się do jakiegoś zamku gdzie poznają Wampirzycę która, zakochuje się w jednym z nich, kiedyś oglądałem w telewizji taki film i nie mogę go znaleźć, proszę o pomoc,

Witam! Poszukuję filmów w klimacie Noir. Jak na razie mam The Maltese Falcon (`41) i M (`31). Czy ktoś może podać jakieś tytuły warte polecenia.

Witajcie, mam nadzieje, że mi pomożecie.

Pamiętam, że kobieta jest niewidoma i ma coś wspólnego z muzyka. Gra gdzie na moście, na stacji metra itd.. w nadziei, że ktoś się zjawi. Po czasie zjawia się jakiś starszy mężczyzna i albo jej coś proponuje związanego z muzyka albo z osoba którą szuka. mężczyzna jednak...

Witam, szukam filmu który opowiadał historię na jakiejś farmie. Ludzie chcieli uratować zwierzęta wypuszczając je przed powodzią i chłopiec zmienił się w kurczaka. Film w pewnym momencie zmieniał się w animacje.

Szukam filmu o wytwórni Disney'a. Kilkanaście lat temu widziałam go w TV, na pewno było to już po powstaniu "101 dalmatyńczyków", bo pod koniec filmu była mowa własnie o tej bajce - że w czasach przedkomputerowych animowanie każdej kropki na kilkunastu psach naraz było niewykonalne. Dowiedziałam się m.in., że podczas...

więcej