Szukam filmu, w którym grupa ludzi ucieka z apartamentu/domu/imprezy w tym domu na wyspie, bo wybuchł wulkan. Przez wędrówkę kolejne osoby (stare małżeństwo, umiera żona przed przeprawą przez most) umierają, a film kończy się sceną, jak schodzą z góry na plażę. Nie pamiętam tytułu :/
Witam,
poszukuję filmu o zatrzymaniu Rudolf Heß. Film był po Niemiecku i pokazywała jak Niemiecki żyd (bodajże) szukał zbrodniarza.
Hej, znacie podobne filmy do wiecznie żywy? Mianowicie chodzi mi o wątek, gdzie Jedna osoba jest zwykłym człowiekiem, a jedna potworem, albo jakaś mityczną postacią. Musi być między nimi romans.
Mam nadzieje, że pomożecie.
Z góry Dziękuje.
Witam! Pilnie poszukuje jednego filmu, film oglądałam w wakacje. Pamietam tylko tyle że główna bohaterka była blondynką i przeprowadziła się do nowego miasta a główny bohater był bogaty i miał tatuaż tłumaczył potem znaczenie tego tatuażu. Główny bohater miał ten tatuaż na ramieniu była to rozbita klepsydra albo taki...
więcej
Witajcie, szukam czegoś w klimacie, tego właśnie serialu. Chodzi mi głównie, o wątek eksperymentów nad życiem poza grobowy, a także porwania i zmuszenia, do udziału w eksperymencie.
Mam nadzieje, że pomożecie.
Z góry Dziękuje.
Od pewnego czasu chodzi mi po głowie film który oglądałam rok albo dwa lata temu. Opowiada o dziewczynie, pielęgniarce i żołnierzu. Jakiekolwiek relacje między nimi są zakazane ponieważ ona jest białą kobietą, chrześcijanką, a on pochodzi z innej religii. Mimo tego zakochują się. Dziewczyna pracuje w małym szpitalu,...
więcej