opowiadal o jakiejs kobiecie ktora trzymala nogi na stole a po drugiej stronie stolu siedziala niewidoma dziewczyna a tamta machala stopami jej przed buzia i smiala sie,tyle kolezanka pamieta(nie wiem po co takie filmy robic i jaki to ma sens,bo to glupota no ale nie moja sprawa),bylem proszony to wystawilem post
Witam. Szukam tytułu filmu z lat 50-tych 60-tych, w którym była postać stwora, który tracił części ciała- palec, ucho. Film czarno biały. Oglądając ten film miałem 6-7 lat dlatego podaję tak mało szczegółów gdyż więcej nie pamiętam. Jestem wdzięczny za każdy pomysł.
Pytanie do tych, którzy obejrzeli dużo horrorów .Polecicie jakiś z ogromną ilością jumpscarów? Nie musi być dobry ani ciekawy, chodzi mi wyłącznie o to żeby wywoływał często strach przez prostą technikę, jaką jest nagłe pokazanie na ekranie jakieś wykrzywionej twarzy, stwora demona ducha itd. z podgłośnioną...
Witajcie, potrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu. Pamiętam, że film był o chłopaku z liceum, który dostaje spadek po swoim dziadku, który był kimś w rodzaju Hugh Hefnera i żeby utrzymać majątek musi stworzyć nowy egzemplarz gazety dla mężczyzn w stylu "Playboya".
Ktoś kojarzy nazwę filmu ?
Akcja się toczy na autostradzie. Kobieta prześladowana chyba przez ex , wrabiana w zbrodnie i obcięcie gościowi palca na stacji paliw a tak naprawdę sam to zrobił. Koniec filmu wyglądał tak ze ona leciała samolotem a on jechał ciężarowka, po wszystkim wybuch z cysterną. W tytule było autostrada piekła . Piekiela...
Podzukuję filmu w którym On poznaje Ją w lesie. On biedny. Ona bogata. Pobierają sie. Kupują posejsę po Cyganach. Jego przyjaciel projektuje dom. Ona ginie. Okazuje sie ze to jego przyjaciółka uknuła całość. Na koniec przyjaciel podpala dom.
Cześć szukam tytuł starego filmu raczej francuski bądź angielski po dokonaniu rabunku facet niesie złoto/złote monety w plecaku?
Poszukuje filmu chyba niemieckiego w którym był mały chłopiec który poznał małego stworka który był opiekunem potwora z loch ness. chyba były nawet 2 części tego filmu
1. Film horror w którym mężczyzna poznaje zabitą kobietę, która została uduszona bodajże w kałuży, po śmierci nawiedza mężczyznę, tylko tyle pamiętam ;-; (kobieta, jeśli dobrze pamiętam była Japonką lub Chinką)
2.Też film horror, w którym grupa osób znajduje się w pewnej placówce który miał tunele jako przejścia,...