Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pare lat temu ogladalem film ale pamietam z niego tylko jedna akcje w ktorej uciekali w lesie/gorach przed talibami i jeden z nich mial nadajnik ktory pozwolil taliba na znalezienie ich.

Hej, szukam filmów o tematyce kryminalnej, konkretnie o porywaczach (najlepiej coś w stylu The Basement lub Don't Breathe) nie interesują mnie filmy pokroju Uprowadzona.
Z góry dzięki za propozycje ;D

Wiem że ten film nazywa się Delfin UM jest to bajka dla młodszych widzów . Film trwa 75 minut . Można go znaleźć w google gdy wpisze się Delfin UM DVD Kino familijne . Widziałem że na filmwebie jest serial pod tytułem Biały Delfin UM ale to nie to bo Delfin z tego filmu jest niebieski a nie biały jak w serialu.

Poszukuję filmu, ważne żeby był lekki, przyjemny do oglądania, ale jednocześnie warty uwagi, wnoszący coś

Witam, może ktoś pomoże. Kilka lat temu oglądałam film którego jedna scena utkwila mi w pamięci jednak nie pamiętam tytułu.
W scenie tej dwie nastolatki rzucają kostką do gry i ilość wurzuconych oczek miała zdecydować z iloma mężczyznami (prawdopodobnie z jakiegoś gangu) na raz mają uprawiać seks. W późniejszej...

Nie mogę sobie przypomnieć jaki ten film miał tytuł. I nie wiele pamiętam sam nie wiem ile lat temu go widziałem... może z 8 lat temu lub więcej... pamiętam parę scen. Mogą zostać podane w złej kolejności. Ogólnie ścigali ich bandyci chyba i policja.

-W tym filmie była jakaś dziewczyna i...

Witam film zaczyna się jakiejś bibliotece nastolatek w niej sprzątać i chyba przewucił albo uderzył w dół komody na książki i oderwana się deska na dole i i jak zobaczył to okazało się że jest tam jakaś księga albo książka i w niej było napisane i narysowane no wiecie co i jak robić +18 :) i jakoś w połowie filmu...

Witam ponownie! Dziś chciałbym Was zainteresować innym pytaniem a jednocześnie poprosić Was o pomoc w odnalezieniu wartościowego dzieła kinematografii. Czy pamiętacie ten film? Oto jego przybliżona treść:
W prowincjonalnym, amerykańskim mieście – pod koniec lat dwudziestych ubiegłego wieku – mieszka młode małżeństwo...

więcej

Szukam tytułu komedii romantycznej którą kiedyś widziałam, para przez lata pisała do siebie przez internet i w końcu postanowili się spotkać, ale oboje wysłali do siebie zdjecia swoich przyjaciół zamiast swoich i ci przyjaciele za nich poszli na kolacje.

Czy ktoś może wie, który dubbing znajduje się w tej wersji filmu "RRRrrr!!!": https://allegro.pl/oferta/rrrrrrr-dvd-8090994649
Chodzi mi czy jest wersja z Adamem i Ewą czy z Łupkiem i Łupką?
Z góry dzięki za pomoc.