Witam Szukam Filmu
Był na pewno motyw Dzieciństwa Jakiejś kobiety(na pewno tak kobieta była blondynką) miała jakieś traumatyczne Przeżycia. Potem mija ileś tam lat. i Poznajemy tą kobietę już jako mężatkę. okazuje się że zdradza ją mą.ż który chyba jest lekarzem. kobieta z którą zdradza żonę ma czarne włosy. wiem że...
Kojarzycie jakieś tytuły podobne do "12 gniewnych ludzi"? Chodzi głównie o motyw przysięgłych, którzy konsultują się na posiedzeniu co do konkretnej sprawy sądowej i muszą wydać werdykt. Przyznam, że jestem bardzo ciekawy, czy znajdzie się coś zbliżonego do w/w klasyka. Z góry dziękuję.
szukam filmu o chłopaku, który po przeprowadzce do innego miasta bodajże gdzieś blisko plaży. Zaczyna jeździć na deskorolce mountainboard. Jest do deskorolka do jazdy terenowej. O ile dobrze pamiętam wcześniej surfował. Zakochał się on w dziewczynie dość bogatej. I razem śmigają na tej deskorolce. Na koniec filmu...
Kolejny film który kojarzę, jest nowszy i jest albo romansem albo takim zwykłym filmem. Pamietam że chodziło o to, że pocałunkiem jakoś chłopak przenosił pecha(?) i dziewczyna która pocałował chciała się tego pozbyć. Pamietam scenę ze stała na chodniku i próbowała całować różnych ludzi, ale mogła chyba oddać tego pecha...
więcej
Cześć.
Interesują mnie dwa filmy produkcji nowozelandzkiej:
1. "Gravity's Angel" z 1989 roku w reżyserii Michaela Willettsa
https://www.imdb.com/title/tt0282534/?ref_=fn_al_tt_1
2. "A state of siege" z 1978 w reżyserii Vincenta Warda
https://www.imdb.com/title/tt0872337/?ref_=nm_flmg_dr_8
No cóż -...
Witam wszystkich, poszukuję nazwy filmu ponieważ męczy mnie on już z dwa dni, i chciałbym go pokazać i obejrzeć jeszcze raz. A więc film o złodziejach dokładnie kobieta i mężczyzna, motywem przewodnim filmu, filmu jest: "im bardziej ty czegoś nie chcesz tym bardziej inni chcą" (coś w tym stylu). Ci złodzieje...
odbywa się sąd umarłych nad podejrzanym za zabójstwo i zostaje skazany na pobyt w podziemiu, a za nim wchodzi do podziemia ukochana.
Chlopak byl ginekologiem i zdradzil swoja dziewczyne. Ona zwiazala sie z kolega z czasow studiow. Ten kolega uczyl jej.. paru rzeczy na butelce ... (?) Haha
Poszukuję pewnego filmu, którego akcja dzieje się w czasie panowania Imperium Rzymskiego. Na pewno nie jest to film nowy, więc proszę nie podrzucać mi tytułów z ostatnich 10 lat może nawet 15. Oglądałem go lata temu na VHS i obejrzałbym znowu. Pamiętam że na początku filmu pokazany jest palący się, płonący jak kto woli...
więcej