Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kobieta jest uwięziona w domu, przypięta cały czas do grubego łańcucha. Codziennie przychodzi do niej starsza pani, która ją myje i karmi, po czym przychodzi mężczyzna i biję ją do nieprzytomności. Ale zależy im żeby przeżyła. Chcą dowiedzieć się później od niej czy istnieje niebo i jak tam jest. Później kobieta ta...

Czy ktoś jest mi wstanie wytłumaczyć dlaczego fabuła x-menów jest niespójna? Dwie największe niespójności to to, że Raven ginie Dark Pheonix, które chronologicznie jest wcześniej niż stara saga a tam Raven ma się dobrze. Druga niespójność to to, że Jean w Dark Pheonix ulatuje w kosmos a w starej sadze też ją widzimy.

Zaginione tytuły.

Poszukuje jakich kolwiek informacji o filmie "Magiczna podróż dzieci karate" (ang.the magical voyage of the karate kids).

Hej :) Może pomyślicie że to beznadziejny serial ale przypomniał mi się ostatnio mój ulubiony serial z okresu dojrzewania i chciałam sobie obejrzeć... Niestety nigdzie nie mogę zaleście za darmo zęby obejrzeć wszystkie sezony... Jest tu ktoś kto możne mi pomóc zaleść stronkę gdzie mogę obejrzeć wszystko ??

DG

W pierwszy lub drugi dzień świąt po wigilii 2017 r leciał film fantazy ale oglądałem tylko końcówke a tytuł podano niewłaściwy. Pamiętam, że olbrzymy deptały ludzi a na ramieniu jednego z nich siedział jakiś mały stworek. Był chłopak w czarnym stroju i dziewczyna w czerwonej sukni. Olbrzym chciał uderzyć ich z pięści...

więcej

Akcja zaczyna się tak, że chłopak przyjeżdża na wakacje do kumpla, który prowadzi knajpę. Siedzą przy stoliku gdy wchodzi dziewczyna i jednemu z nich kradnie telefon i samochód. Po jakimś czasie znajdują ją i okazuję się że była świadkiem zabójstwa swojej koleżanki na przyjęciu (uduszona podczas seksu). Zostają na nią...

więcej

Hejka wszystkim. Oglądałem kiedyś film wojenny. Kilki żołniezy zostało wysłanych na misję do jakiegoś kraju muzłumańskiego. Kiedy przechodzilli przez las zaczęli do nich strzelać partyzanci. Podczas ucieczki natrafili na skaliste wzgórze którego spadli. Jeden z nich złamał nogę, a drugi zmarł. Pamiętam też że ten ze...

więcej

Cześć. Potrzebuję trzech filmów do analizy wizerunku psychologa. Filmy muszą być polskie i najlepiej wydane po 2010 roku. Na ten moment wybrałem "Chce się żyć" oraz "Nawet nie wiesz jak bardzo cię kocham". Do pełni szczęścia potrzebny jest mi jakiś film komediowy. Kinomaniacy, pomożecie? :)

Corka jest swiadkiem jak ojciec morduje cala jej rodzine ucieka i doznaje amnezji.
Po latach ojciec widzi przy drodze dziewczynke w takiej podobnej kurtce co jego corka miala jak uciekala i ja zabija myslac ze to jego corka.
Jako juz dorosla dziewczyna zaczyna sobie szczatkowo przypominac co sie wydarzylo i wraca do...

więcej