Poszukuję filmu którego znam tylko początek, opowiadał on o dwóch magicznych siostrach które gdy trzymały się razem nie groziło im żadne niebezpieczeństwo, pewnego razu weszły chb do groty( nie jestem pewny) i spotkały złą czarownicę podczas tego czarownica przestraszyła młodszą siostrę i ta oddaliła się od starszej...
więcejZ tego co pamiętam to to, ze jacyś agenci szukali gościa, a on sprytnie uciekal i przybieral rozne tożsamości. Raz był lekarzem, innym zas pilotem samolotu. Mozliwe tez, ze bylo cos zwiazane z podrabianiem czeków itp. Ktoś kojarzy co to może być za film. Na pewno nie jest to 50 twarzy graya. Myślałem początkowo ze grał...
więcejWitajcie. Szukam filmów z odludkami, gdzie fabułą kręci się wokół jednej osoby, która jest odizolowana od świata. Może być coś w stylu Cast Away, ale też chętnie obejrzę filmy gdzie główny bohater z własnej woli mieszka na jakimś odludziu. :)
Witam. Szukam filmu z którego znam tylko fragment, gdyż tylko fragment oglądnąłem ale mi się spodobał. Jeden mężczyzna uciekał przed drugim i wsiadł do auta. Kiedy chwycił za kierownice, nie zauważył że jest ona czymś pokryta. Mężczyzna zasnął i obudził się przypięty do stołu. Ten drugi w ramach kary, zaczął mu...
Szukam filmu, akcja rozpoczyna się jak młody chłopak maluje graffiti na ścianie z miejscem zbrodni, gdzie morderca zakopał dziecko. Policja odnajduje ofiarę. Chłopak ma wizje gdy dotknie jakieś rzeczy, lub osoby. widzi jej przeszłość oraz teraźniejszość. Niechętnie ale zaczyna współprace z jednym policjantem. Może...
Witam, chciałbym się dowiedzieć o tytuł pewnego filmu o kosmitach. Z tego co pamiętam a dobrze pamiętam, film został puszczony na TVN 7 z 3 lata temu. A opowiadał o rodzinie która doświadczyła kontaktu z kosmitami w domu. A na sam koniec kosmici całą rodzinę wymordowali następnie były umieszczone fotografie ofiar....
Witam, mam pytanie i prośbę o pomoc. Kiedyś trafiłam w tv na fajny film, opowiadał o parze która zostaje porwana i jest uwięziona albo w jednym pomieszczeniu albo 2 osobnych, w każdym bądź razie chodziło o to że zostali postawieni przed próba czy związek przetrwa bo musieli wyznać sobie skrywane tajemnice. I problem...
więcej
mam bardzo mało info. na temat tego filmu.
Pamiętam tylko, że miał świetną końcówkę, w której okazywało się, że główna bohaterka tak na prawdę nie ucieka przed złem w starym gmachu, gdzie z jeszcze jednym gościem jest stróżem, ale że leży w śpiączce w szpitalu.
Help.
Szukam tytułu filmu - film ma kilka lat, żona wyjeżdża do sanatorium czy czegoś podobnego, tam poznaje faceta zakochuje się w nim. Po powrocie do domu pisze do niego listy, które przechwytuje mąż. Mimo tak widocznego dowodu zdrady nie poddaje się i chyba żona znów się zakochuje w mężu. Widziałam tylko zwiastun, i nie...
więcej