Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będzie ciężko. Szukam filmu ale za wiele nie pamiętam :(
Prawdopodobnie skandynawski kryminał/thriler, około 10 letni.
Film zaczyna się od przelotu kamerą nad zalesiona doliną, muzyka na skrzypcach(prawdopodobnie) w tle.
Co do fabuły. Morderca, porywacz przetrzymuje kobietę/y w lesie w jakiś klatkach/dziurach...

Witam, jakiś czas temu na you tube widziałem scenę z filmu przedstawiającą egzekucję jeńców z rąk jakichś afrykańskich wojowników plemiennych. Klęczącym jeńcom po kolei rozcinano więzy i pozwalano im biec w stronę sawanny, z tym, że po kilku sekundach zaczynano strzelać do nich z łuków i rzucać dzidami. Ostatni (chyba...

więcej

szukam filmu który oglądałem 2-3 lata temu, mianowicie pamiętam, że w akcja filmu zaczynała się w barze gdzie wszedł koleś w kapeluszu który był kiedyś kobietą i spotkał tam innego któremu opowiadał historię swojego życia. błagam pomóżcie mi znależć ten film:))

Jak w temacie :)

Szukam filmu o druzynie wojskowej na motorach, pamietam co sie wydzarzylo tylko nie tytulu. Byl gosc z poza wojska swietnie jezdzil motorem potem szkolil grupe ktora musiala leciec do Niemiec na misje. Wracajac zostawil motor i go ucalowal. Troche stary moze lata 90

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów filmów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja...

Szukam filmów podobnych do Wolf Creek czy Autostopowicz, ogólnie z motywem odludzia i psychopatycznego mordercy ktoś coś poleci?

Witam mój tata lubi filmy sensacyjne np. Życzenie śmierci itp.
Co polecicie ciekawego dla niego tak aby na filmwebie miało około 6,5 punktów bo nie chce mu głowy zaśmiecać jakimś badziewiem tanim.

Bohaterowie cofnęli się w czasie do ery dinozaurów, jedna osoba nadepnęła motyla i znowu byli w ich czasach, a tam jakieś wielkie małpy itd.
Dzięki za pomoc

szukam filmu oglądałam go wcześniej. w pamiętam tylko że piosenkarz pojechał autokarem do jakiegoś miasta i jak wyszedł z tego autokaru to odjechali bez niego i wtedy on poznaje taka dziewczynę pracowała jako dostawca ale nie pamiętam dokładnie czego poznali się na stacji jak się nie mylę no i wtedy ona go ukrywała u...

więcej