Czesc, szukam filmu lata 70-80 gdzie kierowca chyba na poczatku z rodzina jedzie w dluga podroz w tym po amerkanskiej pustyni, a tam rozne samochody chca go rozjechac. Z tego co pamietam to jego auto to rodzinny kombiak bialo-bezowy, ktory udaje drewniane pokrycie. Akcja koncowa to ucieka w strone wawozu i wyskakuje z...
więcejSzukam film chłopaku który słyszał dziewczyne ale jej nie widział, akcja rozgrywa się w USA na końcu ona trafia o psychiatryka i on ją ratuje. Ktoś coś? pls!
Szukam horroru, nie jest to nowy film (Myślę że co najmniej 6 lat temu) o nastolatkach, którzy przyjeżdżają do chyba domku w lesie, gdzie coś ich zabija (nie pamiętam dokładnie) i chyba pod koniec jak wszyscy umierają okazuje się że to było jakieś reality show (w sensie oni umierali naprawdę, ale byli nagrywani)....
Kobieta panicznie boi się wyjść z domu,taka choroba,dużo pije alkoholu,robi profile seryjnych morderców...Na końcu jeden z nich dopada ją w toalecie...
Fabula jest naprawde ciekawa
Pamiętam tylko troche fabuły ale mam nadzieje ze ktos da rade mi wskazac tytul :-)
Akcja dzieje sie na wsi
Mieszka tam trojka albo czworka przyjaciol w ich gronie jest jedna albo dwie dziewczyny
Jeden z nich ma dziadka albo tate ktory na poczatku akcji wysadza stara chate...
Szukam filmu, który widziałem na Canal+ (chyba). Nie obejrzałem go do końca i go szukam. Kobieta przeżywa kryzys w związku i nawiązuje romans z psychologiem / psychoterapeutą. Dzięki.
Film był o tym ze facet przyjeżdża na wyspę za laska na tej wyspie chyba mieszkają same laski i ona ma jego córkę ( w sumkę po to go uwiodła ) i palą jakaś lalkę ze słomy i tego faceta na końcu. Tak to pamietam w sumie. Dzięki za pomoc :)
Hej, może komuś coś zaświta: szukam tytułu filmu o dobrze sytuowanym mężczyźnie który dowiaduje się że umiera na jakąś nieuleczalną chorobę i postanawia zapłacić przyjacielowi żony (chyba jej stara miłość) żeby się nią zajął po jego śmierci (nie pamiętam czy też dziećmi). Film zrobiony raczej po 1980 ale na pewno przed...
więcej