Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chyba czterech znajomych chce odpocząć/uciec od swojego życia, kupują sobie motocykle i jadą gdzieś przez Amerykę. W końcu przyczepia się do nich inna grupa, twierdząc , że tamci są pozerami i mają wracać do siebie. Na końcu obie grupy mają się zmierzyć w jakimś miasteczku, wtedy trzech rezygnuje i chcą wracać, jeden...

więcej

Szukam filmów, które opowiadają o człowieku, który zaprzyjaźnił się lub zakochał w istocie nadprzyrodzonej. Coś podobnego do Kształt wody (2017), Istota (2009), A Werewolf Boy (2012). Chodzi bardziej o to, że ta relacja jest raczej czymś dziwnym dla innych i nie jest do końca akceptowana i nie chodzi mi o filmy pokroju...

więcej

Cześć , możecie mi polecić nieprzewidywalne i zaskakujące Horrory/Thrillery/Psychologiczne wbijające w fotel? na przedziale lat 2000-2013?

Czy film fatalny romans z 1996 roku ukazał się na dvd lub vhs z lektorem?

Czy film Molly Maxwell zawiera sceny erotyczne i czy główna bohaterka pokazuje swoje wdzięki w pełnej okazałośći?

Szukam filmów takiej tematyki (nie interesuje mnie młodsza dziewczyna starszy mężczyzna) i bardzo prosze żeby to był nowsze filmy (tak z 2010 w góre) wiem jestem wymagająca ale no :PPP wiem ze mozecie mi pomóc (ogladałam notatki o skandalu, miłość po francusku minuta ciszy czy jakos tak)

J/w. Miejscowe dupki łapią bohaterow gdzies w dziczy i dochodzi do gwaltu na jednym z " mieszczuchów" gdzie każe sie jemu kwikać jak swinka ."... kwi...kwi...kwi "

Cześć! Siedzi mi w głowie pewien film, którego początkowa scena rozgrywala się przed domem. Prawdopodobnie osiedle. Pokazana rodzina która się przeprowadza? Albo gdzieś po prostu wyjeżdża. Generalnie raczej przyjemna atmosfera i nagle przysłowiowe *jeb* dziecko zostaje zabite/potracone/a może żyje, raczej wątpię i...

Szukam pewnego filmu, oglądałam go jak byłam mała wiec zapewne jest dość stary. Jedyne co pamiętam to czarnoskórego mężczyznę, który rzucał z patyka grudką błota xD Wydaje mi się, że też przetaczały się w tle lwy. Film bardzo kiczowaty proszę nie oceniać :D

Twin Peaks
I seria o Brudnym Harrym. To akurat filmy,ale jest tego całkiem dużo