Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu gdzie będą przedstawiani różni seryjni mordercy , z wyjątkiem dextera bo to oglądałem :)

Na początku filmu jest kobieta i mężczyzna którzy budzą się w w takim okręgu na ziemi i nie pamiętają co się stało tylko tyle że ten facet podwoził tą kobietę. Okazuje się że jeśli się rozdzielą na odległość większą niż miał ten krąg to ktoś ginie kto stoi blisko nich.

Może ktoś pamięta tytuł.
Proszę o pomoc.

Filmu, w którym ludzie srali razem a jedli w samotności. Raczej starszy.

Szukam filmu o czarnoskórych aktorach, młoda opiekunka zakochuje się obsesyjnie w swoim pracodawcy

film o dziewczynie zbuntowanej która nie chciała przyjechać na ślub chyna swijej siostry gdy poznała pweną dziewczyne zakchała się w niej i zmieniła się nalepsze

Witam, szukam tytułu filmu w którym mężczyzna walczy o przetrwanie w trumnie zakopany pod ziemią, jak by ktoś pomógł będę bardzo wdzięczny :)

Witam czy ktoś z was wie gdzie mogę obejrzeć ten stary film z 1993 r byłabym bardzo przeogromnie wdzięczna i przy okazji film Obietnica tyt. angielski A promise to Carolyn z 1996 (jest na youtube ale bez żadnego lektora i bardzo słaba jakość)wiec może ktoś wie gdzie znaleźć te dwa filmy

Cześć, tak jak w temacie znacie jakieś seriale o lesbijach??
Znam:
Słowo na L
Orange is the new black
Wentworth
Kapadocja
Lost girl
The 100
Faking it
Bad girls
Złodziejka
Na językach
Chirurdzy

Z góry dzięki ;-)

dyzma chcial tam przyjac sie do pracy,ale dyrektor go odrzucil

Choć szukałem długo i uważnie, nie mogę znaleźć jednego filmu. Pamiętam dwie charakterystyczne sceny. W pierwszej owy diabeł łapie za krucyfiks, który się przez to rozpuszcza rozpuszcza. Inna to taka, w której wsadza on pale do wody święconej, która zaczyna wtedy wrzeć. Te seny były raczej pod koniec filmu, bo z tego...

więcej