Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka, ogladalem taki krotkometrazowy, artystyczny film. Byly tam powtarzane klatki kobiety wchodzacej po schodach, najazd na kwiatki przed domem, ją siedzącą na fotelu. Oczywiscie bylo wiecej, ale to najbardziej zapamietalem. Byla tez zjawa, ktora wyglada jak latajace przescieradlo zawiniete tak, zeby mialo glowe....

Cześć,
kojarzycie jakieś polskie filmy, w których Policja dokonuje kontroli osobistej, tj. dokonuje przeszukania osoby (nie na komisariacie i nie w ramach przeszukania mieszkania) ?

Oglądałam go bardzo dawno więc tylko pamiętam niektóre szczegóły A więc ...
Była grupka znajomych wyjeżdżających na wycieczkę, jak jechali to jedna dziewczyna pokazała swój biust przez okno osobie stojącej na poboczu. Chyba dojechali do miasteczka gdzie był jedyny sklep i dziwny sklepikarz. Pamiętam że było takie...

Hej szukam filmu o chłopaku który dowiedział się że jest potomkiem Merlina i zaczął się uczyć magi razem z swoim nauczycielem . Jeszcze jedna rzecz chłopak miał pierścień że smokiem na ręce

Film widziałam chyba jakieś 10/15 lat temu. Pamiętam, że była tam dziewczynka z biednej rodziny i tata kupił jej rower. Później została ona oddana jakiejś rodzinie z miasta i tam dorastała. W końcu zaczęła się buntować i zamontowano jej w oknach kraty. Pamiętam jeszcze jej rozmowę z ojcem na huśtawce.

Szukam tytułu filmu oglądałam go kilka lat temu film o policjancie ( miał żonę ) który mordował kobiety a w pracy zacierał ślady. Pamiętam taki wątek że jedna z ofiar podrapał go po szyi i miała krew za paznokciami on oczywiście usunął ślady.

Ogladalem ten film juz dawno Dziweczyna ginie w wypadku oczywiscie ginie ale jak jak by duch zostal ma ziemi Nikt jej nie widzi
Podobny do filmu niewidzialny
Troche to slabo opisalem ale tylko to pamietam

Kojarzy ktos taka krotka historie? Krotka bo wydaje mi sie ze film opowiadal kilka historii.

Jedna ktora pamietam: jakas para ktora poczatkowo spotykala sie tylko dla przyjemnosci. Jedno co dobrze pamietam to to ze ona mu robila czesto zdjecia w lozku czy tez go rano nagrywala. A pozniej nagle musiala wyjsc. Nie...

Jakie filmy biograficzne polecacie?

Szukam serialu gdzie będą przedstawiani różni seryjni mordercy , z wyjątkiem dextera bo to oglądałem :)