Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niestety pamietam mało szczegółów, kilka scen.
1. Wydaje mi się ze jest to horror, pamietam tylko jedna scenę, dwa domki na rzece/jeziorze, coś w wodzie, grupka ludzi pojedynczo przechodzą/przejeżdzają po linie, w pewnym momencie lina obniża się bliżej wody.

2. Film o miłości. Chłopak zazdrosny o dziewczynę, gdy...

więcej

poszukuje fragmentu kłotni rodziny, bujki domowej jakies patol. sytuacji w domu (bite naczynia, placz dziecka, bluzgi) z filmu/dokumnetu najlepiej polskiego, ale nie koniecznie. Zalozylem specjalnie konto zeby zaczerpnac tutaj pomocy, jesli jakis mily filmak kojarzy taka scene bardzo prosze, ale to bardzo o wskazanie...

więcej

Film jest prawdopodobnie z przełomu lat 80-90 tych. Pamiętam grupę chyba przyjaciół (moze rodzina), wyjechali gdzieś razem chyba zbierali grzyby (to nie jest pewne). Jest wśród nich para, w której facet zneca się nad kobieta ( nie wiem czy przy wszystkich) psychicznie albo/i fizycznie. Kiedy wracają do wynajętego domu...

więcej

Chomi mi o to ze ladnych pare lat temu ogladalem tylko jeden raz film, ale od kilku dni chodzi mi po glowie znowu. Nie wiem co wywolalo ponowne zainterrsowanie tym filmem ale bardzo chcialbym go znow obejzec. Problem sie tutaj pojawia taki ze nie moge za nic sobie przypomniec tytulu. Wydaje mi sie ze w tytule bylo...

Bajka coś w stylu alladyna początek pamietam zaczyna się jak starzec podchodzi do wielkiej bogatej chaty i mówi "czemu on ma tyle pieniedzy a ja nie mam nic" potem bogaty zaprasza go do srodka i opowiada. Pamietam jescze jak on plynal na wyspe pomocy!!

Dobre 10 lat temu leciał w telewizji, a wtedy chyba nazywał się "Zagubiona Autostrada", chociaż nie jest to film Lyncha.
Opowiadał o człowieku, który zgubił się na pustyni i starał znaleźć właściwy kierunek na jakieś lotnisko. Jeździł srebrnym Mercedesem i gdzieś w połowie ukradł starego pick-upa, chyba przez to, że...

więcej

Witam, szukam filmu, w którym młoda para wprowadza się do nowego mieszkania, a ich sąsiedzi to w większości starsi ludzie, którzy robią się nachalni i wścibscy. Pamiętam jedną scenę: młodą kobietę odwiedzają ci starsi , zaczynają chodzić po jej mieszkaniu , wszystko komentują i jedna starsza kobieta mówi, że sól to...

Witam szukam serialu s-f Grupa naukowców bada wyłomy w czasie z których wychodzą dzinozaury, a nie długo będą wychodziły groźne stwory z przyszłości.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film o dziewczynie zamkniętej w pokoju lub piwnicy i facet dawał jej zastrzyki aby nie weszła w okres dojrzewania, bo była potworem. Potem wykorzystała swojego kolegę aby ją zapłodnił, bo chciała dziecko aby gatunek przetrwał.
Film dość z nowy, z roku 2017-2018