Była to najprawdopodobniej komedia.
Zjazd rodzinny, dużo grali w różne gry planszowe i terenowe (było nawet jakieś spotkanie z niedźwiedziem). Ogólnie chodziło o rywalizację między rodzeństwem.
Syn przywiózł do domu dziewczynę, potem przyszła jego była (była czarnoskóra) i chodzili razem na jogging.
Błagam o pomoc,...
pamietam tylko,ze grzechotnik pelz przez droge,kierowca autobusu go zauwazyl i specjalnie przejechal,pozniej jakis facet mial pretensje o to do niego,to kierowca klamal,ze niecchaco
Jakiś czas temu oglądałam film o Czarnobylu własnie. Niewiele z niego pamiętam, ale wiem że było na nim wesele na dworze i podczas niego wybuchł reaktor na pewno też była tam jakas wycieczka. Bardzo zalezy mi na tym filmie a nigdzie nie mogę go znaleźć
Fabuła - rodzina (chyba tylko córka i ojciec) wyprowadzają się do domku na wsi, który jest zamieszkany przez liliputy (małych ludzi), którzy z tego, co pamietam mieszkają pod podłogą. Dom otoczony jest sadem. Ktoś, coś?
witam poszukuje filmu z którego pamiętam tylko ze był o sztukach walki Azja tylko ze on w jakimi turnieju brał udział w jakiś pomieszczaniach walczył i to chyba była 1 walka a każda inna gdzie indziej była
Cześć! Jestem studentem AGH w Krakowie, gdzie na potrzeby pracy magisterskiej przeprowadzam badania na temat spoilerów. Będę wdzięczny za wypełnienie ankiety. Ankieta zajmie ok 2-3min. Odpowiedzi są anonimowe i służą tylko w celach badawczych.
https://forms.gle/UWYkyzxdzzTksgUPA
Dzięki za pomoc!
Jak na spowiedzi, wszystko, co pamiętam z fabuły: jest zima; możliwe, że to skandynawska północ; kobieta dowiaduje się o śmierci męża, zostawia dzieci i rusza w siną dal; dociera do opuszczonego domu; spędza tam noc, odnajdując zwłoki kobiety, którą postanawia pochować; znajduje jej pamiętnik, a w nim historię, która...
więcejZna ktoś może jakiś film z takim motywem że są ludzie w jakimś budynku, na chwilkę gaśnie światło, i po zaświeceniu coś się stało (np. morderstwo) i jest od razu prowadzone dochodzenie kto to coś zrobił i nikt nie może wyjść z budynku w tym czasie?
Poszukuję filmu, kolorowy, rok produkcji 2005+
Kraj zapewne USA/Japonia
Bohater trafia do Azji (chyba Japonia), walczy z nimi. Po zakończonych walkach nie chce wracać do kraju, zostaje w azji. (chyba) Przyłącza się do japońskiej mafii / byc może jakichś domów/rodzin które posiadają wpływy/władze.
W jednej se scen...