Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć :)
Poszukuję polskiego filmu, gdzie w jednej z ostatnich scen (a może ostatnich) dojrzały już mężczyzna (~50 (?) lat) chyba w kurtce khaki odchodzi w głąb kadru, a a na uszach ma słuchawki (chyba od walkmana), na których słucha dosyć mocnej muzyki (chyba jakiś mocny polski rock).
Ktoś pomoże, bo męczę się z tą...

więcej

Tak mnie to męczy. Fabuła: Kobieta prosi faceta o pomoc w rozwiązaniu zagadki kryminalnej. On chyba nie jest żadnym policjantem, tylko pisarzem czy coś.
Potem nie pamiętam, ale na pewno jakąś ciemną postacią w filmie jest jakiś bogaty mężczyzna, który nie może uprawiać seksu, bo kiedyś tam był na morzu, na statku i...

więcej

Jw

Czy ktoś wie czy będą jeszcze filmy z poniższych uniwersów:
1) Transformers
2) Więzień labiryntu
3) Paddington
4) Obcy
5) Epoka lodowcowa
6) Gdzie jest Nemo?
7) Asterix i Obelix(animowane, styl animacji OB i TMW)
8) Asterix i Obelix(aktorskie)
9) Alicja w Krainie Czarów
10) Opowieści z Narnii
Jeśli wiadomo...

więcej

HEJ !

Poszukuję jednego filmu już dłuższy czas i niestety sam w sieci już nie mogę sobie poradzić żeby go znaleźć, a może ktoś z was będzie znał/pamiętał ten film.
Krótkie kilka opisów scen, które pamiętam ( powiem tylko że film jest stary a ja go widziałem z 20 lat temu :P)
Główny bohater (jak dobrze pamiętam...

więcej

Witam. Szukam filmu chyba horroru. Nie jestem pewny, ale horror to zagraniczna produkcja możliwe że czeski. Wydaje mi się że grał tam jakiś polski aktor/aktorka. Na prowincje przyjeżdża dziewczyna starym klasycznym samochodem. Jeśli dobrze pamiętam to miała coś robić przy tym domu. W piwnicy chyba były łaźnie. Po...

Szukam filmów w których dwoje ludzi udaje parę ew małżeństwo . Udawanie rodziny też wchodzi w grę .

Dla przykładu...

jakis skrzat zobaczyl,ze dżdżobnice weszly mu do ogrodka w salate i poszedl do kurnika poskarżyć kurom o tym,biala kwoka zebrala kury i poszly gonić i zjadać te dżdżobnice,a ten skrzat bił brawo wszystkim kurom i cieszyl sie z tego

Liczę na pomoc. Wydać się to może dziwne, ale poszukuje tytułu horroru związanym z kupą.
Jak byłam mała bardzo mi ten film zapadł w pamięć. (nielegalne oglądanie filmów 18+).
Nie wiem jaki to mógł być rocznik 80/90.
Głównie chodziło o to, że skądś pojawił się wirus(?) nie pamiętam dokładnie, który powodował mocne...

więcej

Witam,szukam filmu,film był o historii pewnego analityka,który dowiedział się podajże ,że pewna firma chcę szpiegować wszystkich ludzi i przekazał tę informację prasie.