Szukam tytułu filmu prod Pl, prawdopodobnie z lat 90. Film opowiada o grupe przyjaciół (3?), którzy grają na giełdzie, spotykają ich różne komplikacje.
Mam pomysł na film jak z władcy pierścieni tylko mój pomysł opiera na zapewnieniu widzom rozrywki na najlepszym poziomie film który mógłby stać się najbardziej dochodowym filmem ale potrzebny by był ogromny budżet w granicach 300-400 mln dolarów taki jak na Avengers wojna bez granic czy Avengers koniec gry czy Avatar...
więcejTo chyba film skandynawski, niedawno wypuszczony. Pmiętam scenę z trailera gdzie kobieta przerzuca kable nad liniami wysokiego napięcia powodując zwarcie. Dzięki.
czesc wszystkim.
100 lat temu mialam na kasecie vhs bajke dokladnie film fabularny z chlopcem i rysunkowym smokiem. Pmietam,ze smok jadl jablka. Chcialabym to obejrzec z dzieciakami ale nie pamietam tytulu... ktos pomoze?
BŁAGAM O ODPOWIEDŹ, BO NIE MOGĘ NAPISAĆ DO ADMINISTRACJI ZALUKAJ, BO WSZĘDZIE DOMAGA SIĘ O TE BITCOINY I ŻE JAKIES KODY SĄ WAŻNE PRZEZ 30 DNI. CO MAM ZROBIĆ W TEJ SYTUACJI??!! BŁAGAM O ODPOWIEDŹ, BO ZACZYNAM PANIKOWAĆ!!
Witam.
Szukam tytułu filmu bo nie pamiętam. Nie wiem nawet czy był amerykański ale leciał w TV w latach 80-tych chyba jakoś. Film pokazywał budowę piramidy w Egipcie jak budowniczy ją budowali. Pokazane były techniki budowy i pułapek. Ciekawie było pokazane jak poszczególne przegrody się zamykały po tym jak puszczali...
Były tam dwie dziewczynki które miały domek dla lalek i w tym domku była mała żywa rodzinka i te dziewczyny się nimi zajmowali dawali im małe potrawy bo oni byli malutcy
I kupili im tak cos żeby sobie gotowali tam była mama, syn , ojciec i ktos jeszcze ale nie pamiętam kto
Cześć.
Mam taki problem, ponieważ już od dawna próbuję sobie przypomnieć nazwę filmu ale nic nowego się nie dzieje.
Film jest o tym, że jakaś tancerka pracuje w barze. Jest tam ktoś który się w niej zakochał i podsłuchuje jej rozmowę w szatni z koleżanką. Koleżanka jej powiedziała, że było by fajnie...
Podajemy kilka filmów (przynajmniej 3 ale może być więcej) i osoba zgadująca ma za zadanie odgadnięcie elementu, jaki je łączy.
Np:
-Piękny Umysł
-Fight club
-Psychoza
I odpowiedź brzmi: choroba psychiczna.
Jako podpowiedzi będą służyć kolejne filmy.
Po potwierdzeniu odpowiedzi, gracz ma 2 godziny na zadanie...