To komedia maksymalnie z roku 2015. W języku angielskim. Trafiłem przez przypadek na gifa z jednej z ostatnich scen. Wyszukiwanie po obrazie nic nie dały.
gif:
https://ibb.co/5B0v6Mr
proszę, pomóżcie
Witam.
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu z przedziału 2014-2018 roku o policjancie/tajniaku czy jakimś mężczyźnie ze służb który chyba* zostaje skazany za jakieś przestępstwo albo przekręt i trafia do więzienia w którym musi sobie poradzić z innymi więźniami. Jedyne co pamiętam to scena gdzie wchodzi na...
Film o tym jak babka porywa dzieci je zakopuje zeby jej martwy syn chyba miał przyjaciół. coś takiego, dzięki za pomoc ;D
Hej szukam.filmu . Oglądałam to już kilkanaście lat temu . Pamiętam tyle że zaginął mały chłopiec. Mama to szukała policja . Matka podejrzewala jakiegoś sąsiada chyba przeszukiwala jego dom ale.chyba sie okazalo.ze to nie on o ile dobrze pamiętam. I też kojarzę że ciało chłopca zostało.znalezione i chyba przy nim...
więcej
Witajcie
Możecie mi podać jakieś dobre horrory o zwierzętach?
Zależyi na tym by zwierzęta wyglądały realistycznie jak na przykład w duch i mrok, anaconda, lek pierwotny, a nie zrobione komputerowo, beznadziejnie
Proszę o pomoc
Widziałem kiedyś taki film, nie pamiętam tytułu: akcja się toczyła w średniowieczu, jacyś żołnierze łupili wsie, mordowali mieszkańców, a kobiety gwałcili. Do dowódcy przyprowadzili najładniejszą dziewczynę, on wyciągnął szablę, jednym cięciem rozciął jej ubranie i opadło na ziemię.
Szukam pewnego filmu który od dawna mi chodzi po głowie ale nie pamiętam o co dokładnie w nim chodziło bo oglądałem go dosyć dawno. Pamiętam że leciał kilka lat temu w telewizji na ATM Rozrywka prawie codziennie z samego rana(Jakby ktoś może skojarzył). Film animowany z dosyć biedną lecz nadającą klimat kreską. Na...