Cześć, szukam filmu. Oto krótki opis:
Był w nim pewien chłopiec, który rozwiązywał zagadkę (lub pomagał ją rozwiązywać), film był trochę "stary", akcja działa się w USA. Był to film familijny, przygodowy - coś z tego.
film wojenny, mezczyzna trafia do obozu prowadzonego przez chińczyków gdzie torturuje go chińczyk/japończyk.... i pozniej ten mezczyzna przebacza swojemu oprawcy
Pod koniec tamtego roku. Rzucił mi się w oczy jakiś filmik (Prawdopodobnie Facebook albo Instagram).
Nie wiem czy był to fragment jakiegoś oryginalnego filmu czy coś pokroju memów.
Akcja filmiku toczyła się na światłach drogowych. Jakiś koleś stał na tych światłach i czekał na zielone, wtedy podjechał taki kozak z...
Chyba polski film, całkiem nowy, z lat 2008-2011. Koleś idzie na porodówkę i okazuje się, że jego dziewczyna która urodziła dziecko ma je z kimś innym. Koleś się niesamowicie wkurza, bije wszystkich lekarzy i sanitariuszy, wszystko rozwala itd. Nie
pamiętam co się dzieje przez cały film. Później końcówka tez jest...
Cześć,
Szukam filmu .
Niestety nie wiele pamiętam ,ale nie daje mi to spokoju .
Mianowicie pamiętam scenę w której mąż chory (chyba na Alzheimera) zostaje zabity przez żonę wilokrotnymi zatrzymali pod rząd.
Oczywiście on o tym nie wie ale zastrzyki przyjmuje .
Żona nie robi tego z premedytacją, tzn pamiętam...
Hej :) Szukam jakiegoś dobrego thrillera, który angażuje widza. Wiecie, żeby miał takie "wow, zajebiscie", bo coś nie mogę nic takiego znaleźć. :D
Stary czarno biały, uzdrowiciel ratował ludzi w czasach królów. Miał obiawienia z aniołem który ukazywał się przy chorym, jak ukazał się obok głowy to mógł go uleczyć, zaś jak w nogach to już nic nie można było zrobić. Król chciał ratować syna i uzdrowiciel miał uratować go, gdy tego nie robi miał zginąć. Wybrał się do...
więcejA wogule dziś nie umiał robić filmów zrobią taki film taki Avengers koniec gry film zawalisty ale zrobić go nie tak trudno jak ja bym miał najlepsze komputery i programistów to też by zrobił a taki filmy jak trylogia władcy pierścieni tam dużo było praktycznych efektów stroje maski kostiumy zbroje miecze broń wszystko...
więcej
1. Grupka młodych ludzi robi imprezę w opuszczonym nawiedzonym domu na uboczu. Dzieją się tam dziwne rzeczy. Większość osób ginie. Pod koniec filmu przyjeżdża policja i pamiętam scenkę jak wyciągali trupy z małego zbiornika wodnego, czy czegoś w tym stylu. Film raczej dość świeży
2.W drugim nie jestem pewien czy...