Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, już kilka razy pomogliście, więc myślę, że teraz też otrzymam odpowiedź.

Mianowicie szukam filmu, który widziałam jakiś rok temu. Ogólnie była zima, dwa samochody jechały do jakiegoś miasta na pogrzeb. W jednym jechała rodzina z księdzem, a w drugim dwójka pracowników zakładu pogrzebowego z trumną. w pewnym...

więcej

Witam :)
Nie wiele pamiętam jeśli chodzi o ten film ...był to horror
Film jest z lat kiedy królowały jeszcze VHS
Było to coś pokroju Gizmo , czy jakieś inne stwory zbliżone do Gizmo po zalaniu wodą i tylko jedna scena utkwiła mi w pamięci
Pod koniec filmu po schodach odbijała się piłka i złapały ją dzieci a na...

więcej

Poprosze propozycje.

Witajcie, przychodzę z pytaniem o jeden film którego tytułu nie pamiętam ale może ktoś na tym forum będzie wiedział o jaki film chodzi. Był to raczej horror akcja rozgrywała się w domu w którym straszyły dzieci, w jednym pokoju gdzie spał mały chłopiec wciagalo mu kredki pod łóżko, A w kuchni jak ktoś był to za nim...

Poszukuję tytułu filmu z którego pamiętam jedną scenę i za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd jest. Scena jest taka: (chyba) na przedmieściu, świeci lampa uliczna z głośno działająca żarówką. Przez cały film irytuje ona głównego bohatera (faceta). W końcu w jednej scenie główny bohater podchodzi do lampy i strzela do...

więcej

Filtry w większości na koncie nie działają, w tym jeden z najważniejszych dla mnie - rok produkcji w sekcji "Oceny". Jak mam niby filtrować filmy z tysięcy obejrzanych?? Czy jest na to jakiś sposób?

Szukam filmu o kobiecie, która nie może mieć dzieci ale stara się metodą in vitro. Z tego co pamiętam , to to , że wybierała w komputerze potencjalnego dawce nasienia ( kolor skóry, wlosow , pochodzenie) Po wielu próbach nie udało jej się zajsc w ciaze. Oddala swoje komórki jajowej do banku i na koniec filmu ona ,...

więcej

Grupka młodych ludzi zamierza zrobić imprezę w opuszczonym domu. Możliwe że była to impreza z okazji ukończenia szkoły. Ów dom bym opuszczony i prawdopodobnie nawiedzony. W domu zaczęły dziś się dziwne rzeczy. Nikt nie może z niego uciec. Potem kilka rodziców zaczyna ich szukać. Większość osób ginie. Na miejsce...

Witam wszystkich !! :)

Po raz już drugi chciałbym skorzystać z wiedzy weteranów filmowych, ponieważ nie pamiętam tytułu filmu.
Film ( chyba to był horror ) oglądałem dość dawno temu, pamiętam tylko niektóre charakterystyczne sceny.
Ogólnie film przedstawiał badania nad jakąś dziewczynką ( dość młodą, obstawiam z...

więcej

Czy poleci ktoś fajny serial o podobnym klimacie jak „Wielkie Kłamstewka” lub ogólnie coś o przyjaciółkach?