Cześć, już kilka razy pomogliście, więc myślę, że teraz też otrzymam odpowiedź.
Mianowicie szukam filmu, który widziałam jakiś rok temu. Ogólnie była zima, dwa samochody jechały do jakiegoś miasta na pogrzeb. W jednym jechała rodzina z księdzem, a w drugim dwójka pracowników zakładu pogrzebowego z trumną. w pewnym...
Witam :)
Nie wiele pamiętam jeśli chodzi o ten film ...był to horror
Film jest z lat kiedy królowały jeszcze VHS
Było to coś pokroju Gizmo , czy jakieś inne stwory zbliżone do Gizmo po zalaniu wodą i tylko jedna scena utkwiła mi w pamięci
Pod koniec filmu po schodach odbijała się piłka i złapały ją dzieci a na...
Witajcie, przychodzę z pytaniem o jeden film którego tytułu nie pamiętam ale może ktoś na tym forum będzie wiedział o jaki film chodzi. Był to raczej horror akcja rozgrywała się w domu w którym straszyły dzieci, w jednym pokoju gdzie spał mały chłopiec wciagalo mu kredki pod łóżko, A w kuchni jak ktoś był to za nim...
Poszukuję tytułu filmu z którego pamiętam jedną scenę i za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd jest. Scena jest taka: (chyba) na przedmieściu, świeci lampa uliczna z głośno działająca żarówką. Przez cały film irytuje ona głównego bohatera (faceta). W końcu w jednej scenie główny bohater podchodzi do lampy i strzela do...
więcejFiltry w większości na koncie nie działają, w tym jeden z najważniejszych dla mnie - rok produkcji w sekcji "Oceny". Jak mam niby filtrować filmy z tysięcy obejrzanych?? Czy jest na to jakiś sposób?
Szukam filmu o kobiecie, która nie może mieć dzieci ale stara się metodą in vitro. Z tego co pamiętam , to to , że wybierała w komputerze potencjalnego dawce nasienia ( kolor skóry, wlosow , pochodzenie) Po wielu próbach nie udało jej się zajsc w ciaze. Oddala swoje komórki jajowej do banku i na koniec filmu ona ,...
więcejGrupka młodych ludzi zamierza zrobić imprezę w opuszczonym domu. Możliwe że była to impreza z okazji ukończenia szkoły. Ów dom bym opuszczony i prawdopodobnie nawiedzony. W domu zaczęły dziś się dziwne rzeczy. Nikt nie może z niego uciec. Potem kilka rodziców zaczyna ich szukać. Większość osób ginie. Na miejsce...
Witam wszystkich !! :)
Po raz już drugi chciałbym skorzystać z wiedzy weteranów filmowych, ponieważ nie pamiętam tytułu filmu.
Film ( chyba to był horror ) oglądałem dość dawno temu, pamiętam tylko niektóre charakterystyczne sceny.
Ogólnie film przedstawiał badania nad jakąś dziewczynką ( dość młodą, obstawiam z...