Siemanko! Poszukuje filmu, którego oglądałem z dobre 10 lat temu. Zapamiętałem jedną scenę jak dwójka policjantów (albo jakiś detektywów) wychodzą ze sklepu i jeden z nich widzi jakieś niby przestępstwo i rzuca się na podejrzanego, ale okazuje się, że to nie żadne przestępstwo a po prostu kręcono tam film, po tym ta...
więcejProszę o pomoc ze znalezieniem filmu. Nie pamiętam szczegółów ale akcja rozgrywała się w dalekiej przyszłości na statku kosmicznym. Byli tam chyba jacyś skazańcy i ludzie którzy chyba przeprowadzali na nich jakieś badania. Pod koniec filmu coś złego dzieje się na statku. Potem jeden ze skazańców poświęca się za resztę....
więcej
Witam, mam problem ponieważ niemotę sobie przypomnieć nazwy filmu, oraz imion aktorów.
Wiem ze w filmie była akcja napadu na sklep, o ile się nie mylę była ona na samym początku filmu.
Stał „główny aktor” przy regale z alkoholami” podczaszy gdy do tego sklepu weszło dwóch zlodzieji i krzyczą żeby wszyscy padli na...
Szukam filmu w którym młody chłopak żartował z dziewczyny chciał ją tylko "na chwile" po czym się zakochał w niej a pod koniec filmu potrąciło go auto
Poszukuję tytułu filmu osadzonego w klimatach średniowiecza
młody chłopak zobaczył spadającą gwiazdę z nieba (lub meteoryt) wtedy pojawiła się
piękna dziewczyna z którą walczył i wygrał .Ona wtedy obiecała mu że zostanie jego królową lub żoną.Wiem że potem on zapomina o tym przez magię którą rzucił na niego jakiś...
Witam. Wiem, że temat to troche odgrzewanie starych kotletów, ale jako, że oglądałem po latach kolejny raz zagubionych to mam rózne przemyślenia, które chciałem poddać interpretacji byłych widzów losta. Mianowicie w kilku tematach ludzie mówią, że twórcy wyrazili się, że wyspa nie jest czyśćcem. Natomiast w 3 sezonie,...
więcejpatrzyłem na serial van Helsing , jak zawsze wyszukiwarka google nie potrafi znaleść tego co szukamy, przypadkowo trafiłem na takie coś , "Jan van Helsing" ta osoba naprawde istnieje, to mam pytanie ród van Helsing naprawdę istnieją ? O.O
elementy sztuki walki, jakiś stary mistrz z brodą, katany, samuraie, takie klimaty. Może być jakiś mało znany, byle dało się go znaleźć w internecie.
1. Kiedyś w telewizji grali film o chorobie Alzheimera - nie pamiętam jego tytułu. Pamiętam tylko, że był to film amerykański. Proszę o podanie jego tytułu i linku do jego Filmweb'owej strony.
2.Poszukuję wszelkich filmów o koszykówce, James'ie Naismith'ie, Harlem Globetrotters itp. tematyce. Mogą to być filmy...