Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, jedna z ostatnich scen dzieje się na opuszczonym wraku statku (część zatopiona, część nie) główny bohater walczy z typkiem który chce zdetonować ładunek.
Dzięki za pomoc.

jeszcze nie oglądałem ale myślę że będzie to dobry film, nie wiem czemu nie widzę go na tej stronie
https://www.imdb.com/title/tt7844166/?ref_=tt_rec_tti

Szukam tytułu filmu trochę streszczenia : dziewczynka z małej wioski bawi się z "wymyslonym" przyjacielem w zaroślach. Potem dorasta i opuszcza wioskę. Jakiś czas potem wraca i w zaroślach spotyka swojego dawnego towarzysza zabawy. Okazuje się że podczas zabawy przechodzi przez dziurę w czasie. Wiosce chłopaka grozi...

więcej

Witam jak w opisie,
poszukuję filmu, produkcja rok 1985 - 2005, zakładam produkcję w latach 90-tych.
Film w j.angielskim.
G Łowny bohater jest policjantem/szeryfem/detektywem. Podczas akcji (wybuch bomby/postrzał/pożar) zostaje ranny, trafia (chyba) do szpitala. Prawdopodobnie ma utrudnioną komunikację słowną....

Witam. Nie pamietam tytulu filmu ktory opowiadal o mezczyznie ktory stal sie niepelnosprawny, jezdzil na wozku. Po wypadku nie chcial z nikim rozmawiac. Pamietam, ze on i jego rodzina byli bogaci, mieszkali w (zamku?) i poszukiwali opiekunki. Jego opiekunka zostala jakas niezadarna, smieszna dziewczyna. Nie moge nic...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Gdzie moge ten film obejrzeć?

Hejka, długo szukałem ale nigdzie nie mogę znaleźć pewnego filmu. Oglądałem to kilka lat temu, opowiadał o mężczyźnie z (wydaje mi się) osobowością wieloraką. Nie pamiętam za bardzo akcji filmu, ale kojarzy mi się że na samym końcu ten gościu był przewożony do więzienia lub psychiatryka. Śpiewał jakąś piosenkę....

Może ktoś pomoże go znaleźć na filmweb

Proszę o pomoc. Są tytuły, które raczej wszyscy znają jak "Akira", "Ghost in the shell". Może ktoś polecić podobne tytuły o podobnej tematyce? Byłbym bardzo wdzięczny.