Szukam filmu, jedna z ostatnich scen dzieje się na opuszczonym wraku statku (część zatopiona, część nie) główny bohater walczy z typkiem który chce zdetonować ładunek.
Dzięki za pomoc.
jeszcze nie oglądałem ale myślę że będzie to dobry film, nie wiem czemu nie widzę go na tej stronie
https://www.imdb.com/title/tt7844166/?ref_=tt_rec_tti
Szukam tytułu filmu trochę streszczenia : dziewczynka z małej wioski bawi się z "wymyslonym" przyjacielem w zaroślach. Potem dorasta i opuszcza wioskę. Jakiś czas potem wraca i w zaroślach spotyka swojego dawnego towarzysza zabawy. Okazuje się że podczas zabawy przechodzi przez dziurę w czasie. Wiosce chłopaka grozi...
więcej
Witam jak w opisie,
poszukuję filmu, produkcja rok 1985 - 2005, zakładam produkcję w latach 90-tych.
Film w j.angielskim.
G Łowny bohater jest policjantem/szeryfem/detektywem. Podczas akcji (wybuch bomby/postrzał/pożar) zostaje ranny, trafia (chyba) do szpitala. Prawdopodobnie ma utrudnioną komunikację słowną....
Witam. Nie pamietam tytulu filmu ktory opowiadal o mezczyznie ktory stal sie niepelnosprawny, jezdzil na wozku. Po wypadku nie chcial z nikim rozmawiac. Pamietam, ze on i jego rodzina byli bogaci, mieszkali w (zamku?) i poszukiwali opiekunki. Jego opiekunka zostala jakas niezadarna, smieszna dziewczyna. Nie moge nic...
więcejHejka, długo szukałem ale nigdzie nie mogę znaleźć pewnego filmu. Oglądałem to kilka lat temu, opowiadał o mężczyźnie z (wydaje mi się) osobowością wieloraką. Nie pamiętam za bardzo akcji filmu, ale kojarzy mi się że na samym końcu ten gościu był przewożony do więzienia lub psychiatryka. Śpiewał jakąś piosenkę....