Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kilkoro nastolatków kradnie wóżek chyba z hot dogami i potem ten wózek zjezdza ze schodów i zabija faceta

Wiem tylko,ze nieslusznie bodajze przykladny ojciec i maz trafia do wiezienia i poprzez to by przezyc dolacza do aryjczykow,gdzie szybko awansuje.Pamietam,ze na koniec zostaje szefem calego bractwa aryjczykow.

ak na prawde jestem w stanie malo co powiedziec o tym ale do rzeczy. Pamietam tylko ze glownym bohatem byl jakis facet ktory mial (chyba) odziedziczys jakis majatek, ale zeby go dostac musial wykonywac jakies zadania i przez to on nauczyl sie jakijs wartosci zyciowych, (nie jestem pewny ale chyba morgan freeman byl...

Obejrzałem wiele filmów w swoim życiu i szukam czegoś na najbliższe dni. Polecicie jakieś MNIEJ ZNANE filmy?
Chciałbym aby były one wyprodukowane po 2000 roku. Gatunki? Najlepiej coś z dramat,thriller,kryminał,horror,melodramat,romans.

Zaznaczam, że chcę filmy mniej znane, perełki, które Wam się spodobały....

Zna ktoś film katastroficzny, w którym zapada się miasto, bo pod nim robi się pustka, jakby jaskinia? Kiedyś leciał chyba na polsacie? Kojarzy mi się tytuł "Niepewny grunt", ale nigdzie nic nie ma o takim filmie.

Witam. Szukam Filmów coś serialu Pakt oraz Filmu Służby specjalne i Tajne źródło.
Z góry wielkie dzięki

Witam , gdzie znajdę stronę do pobierania filmów z około 1950 ?

Dzieciak buduje z dziadkiem i przyjaciółmi rakietę kiedy prawie skończyli konfiskuje ją nasa jednak ten dzieciak siada za jej sterami i leci w kosmos żeby przekazać materiały naprawcze do innego statku, później się okazuje że na tym statku jest jego ojciec .

Oglądałam kilka lat pewien film, w którym główną bohaterką była kobieta, która miała syna, który zajmował się wężami głównie niejadowitymi, ale po pewnym czasie zaczął hodować też te jadowite i pech chciał, że pewnego razu coś mu nie wyszło i umarł od jadu węża. Pamiętam jeszcze, że akcja filmu rozgrywała się w USA.

Witam

Kiedyś (w latach 90-tych) puszczali takie filmy, w których ok. 12-letnie dzieci np. uciekały z domu, żeby przeżyć jakąś przygodę. Był taki amerykański film o czterech chłopakach, co uciekli z domu, by kogoś szukać/ratować. Czy znacie filmy o takiej tematyce? Szukam konkretnych tytułów, a nie współczesnej...