Witam serdecznie!
Co jakiś czas wszystkie moje myśli zostają owładnięte wspomnieniem angielskiej komedii, którą widziałem w latach dzieciństwa na RTL 7. Film ten pokazywano pod tytułem "W sobotę koniec świata". Na google jest ślad, że nie jest to moje urojenie. W filmie było mnóstwo typowo brytyjskich gagów: premier...
Szukam jakichś fajnych krótkometrażowych filmów na Wielkanoc. Oglądałem już Epoka lodowcowa: Wielkanocne niespodzianki , jakby co . Ma ktoś coś do polecenia ?
Ogólny zarys o filmie, który oglądałem w latach 80- tych na kasecie video składał się z dwóch części, każda około 2 godzin, podejrzewam że był produkcji USA. Cały film dzieje się gdzieś na wybrzeżu, gdzie można było znaleź diamenty. Ojciec właściciel owego obszaru i diamentów miał dwie córki bliźniaczki i jak to bywa...
więcejWiec to film erotyczny, pamietam częsc filmu zaczelo sie, ze para dziewczyna i chlopak pojechali na piknik tam sie bzykneli, a potem on sie jej oswiadczyl bo ona miala gdzies wyjechac do innego miasta, ale nie przyjela oswiadczyn :)Pojechala do jakichs znajomych chyba, byli troche dziwni, podejrzala jak ta znajoma...
Jest bajka z dzieciństwa, która chodzi mi po głowie, ale nie moge jej zupełnie znależć. Opowowiadała ona o prawdopodobnie kretach albo innych zwierzetach, ktore siedzialy w swojej norze(domu, ktorego drzwi prowadzily wlasnie do nory w ziemii i opowiadały o czymś, jakiejś historii, która się działa w lato). Czasem...
Jak się nazywa film gdzie nastolatek gra w grę potem przez jakiś magiczny wazon przeszedł do świata innego
Był tak ok mies temu na canal + film o jakiś debatach. We francji jakąś dziewczynkę szkolił jakiś starszy pan i później została mistrzrm kraju w debstach.
Serial natomias napewno leciał 3 lata temu (może nadal leci na jakimś history chanel). Był taki iluzjonista który pokazywał jak przeżyć gdyby wyłączyli prąd i...
Tak jak w tytule widziałem kiedyś film animowany z polskim dubbingiem w którym bohaterowie bodajże jakieś zwierzęta płynęli łódką po jakieś rzece i nagle któryś z bohaterów w żarcie powiedział że będą płynąć do Sopotu lub przez Polskie morze Bałtyk ? Z góry dziękuje za pomoc
Witam, szukam filmu może kto tu mi pomóże: Dziewczyna ucieka z domu wyjeżdża z chłopakiem, po drodze maja wypadek wpadają samochodem do jeziora, chłopak zabiera pieniądze i ucieka nie ratując dziewczyny. Po latach okazuje się że dziewczyna żyje. Z tego co pamiętam jakieś parę lat później ten facet chciał porwac swoją...
więcejZ dobrych 15 lat temu oglądałem film. Za wiele nie pamiętam, dlatego też zupełnie nie umiem go znaleźć. Akcja najprawdopodobniej działa się w USA. Bohaterami była grupka dzieci, czas spędzali chyba na jakimś złomowisku, na pewno gdzieś tam w okolicy znajdowała się wieża ciśnień. Pod koniec filmu pod naciskiem gruby...