Oglądany wcześniej niż rok temu. Nie pamiętam więcej szczegółów. Na pewno było tam śledztwo, w którym okazało się, że zwyrodnialec przetrzymywał długo rodziny, chyba dawał im też ultimatum takie jak w tytule.
Ktoś kojarzy? :)
Pamięta ktoś może tytuł filmu, który był w 3 lub 4 odcinkach. Chyba o zabójstwie jakimś. Niestety nie pamiętam więcej szczegółów.
Szukam filmu...
Film amerykański, kończy się sceną trzęsienia ziemi pod napisem Hollywood w Los Angeles rzecz jasna, chyba kobieta dostaje w głowę kamieniem, być może z ręki bohatera. W filmie jest postać policjanta. Klasyk znanego reżysera.
Nie pamiętam tytułu, ani kto grał. To film (chyba komedia) z lat 80'-90' - tak mi coś świta. Pamiętam tylko, że bohater wzywa na pojedynek szachowy dwóch mistrzów w szachach. Gra z nimi w dwóch oddzielnych pomieszczeniach, w tym samym czasie - po każdym ruchu przechodzi raz do jednego, raz do drugiego mistrza - za...
Poszukuje filmu wojennego. W tytulem jest data i cos tam jeszcze. Nic wiecej nie pamietam. Filmu jeszcze nie widzialam.
To był taki film być może o policjantce, która została wybrana przez "wyższą instancję" do jakichś służb specjalnych. Zostawiła męża i synka, a potem była szkolona przez różnych agentów. A to jej wlewali wodę do gardła, a to może i katowali trochę, a potem cucili. Mam podejrzenie pewne, ale raczej coś mi nie pasuje....
więcejWitam. Szukam filmu, nie jestem do końca pewiem czy gral tam Tom Criuse czy kto inny. Pamiętam scene ze musiał chyba zastrzelić dziewczyne w piwnicy, coś chodzilo o jakaś bombe chyba. Bardzo proszę o pomoc co to za tytuł
Cześć,
oglądałem kiedyś film o gościach którzy w kinie komentowali stare filmy sci-fi. Lecieli jakimś statkiem kosmicznym. Jaki był tytuł tego filmu?
Z góry dziękuję!
pamietam,ze las sie palil,ludzie uciekali autami,jedna pani z dziecmi tez,gdy mąż zostal przy komputerze skonczyc prace w domu i pozniej mial wyjechac i zrobil to,jeszcze jakas dziewczyne ok 15-17 lat zabral p