Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakiś film na faktach godny polecenia

hejka, szukam filmu młodzieżowego, w którym dziewczyna zmienia szkołę, bo w poprzedniej zostałą pobita przez swoje koleżanki. Razem z mama ktora jest nauczycielka przeprowadza sie do innego miasta zeby zapomniec o bolesnej przeszłości. W nowej szkole poznaje chłopaka, na początku sie nie lubią, ale pozniej ich uczucie...

więcej

Bardzo podobny film do Love, Rosie On wydał książkę na koniec. Wczesniej byli przyjaciółmi Ona myślała że on jest gejem A On się w niej Kochał.

Napiszę co pamiętam. Film widziałam stosunkowo niedawno. Ziemię ogarnęła susza. Farmer mieszka z rodziną wśród pól, chyba kukurydzy. Wojsko/rząd te pola podpalają. On ucieka z rodziną (jest na pewno córka) do jakiegoś ośrodka naukowego, gdzie są prowadzone badania. Jest młoda kobieta, starszy profesor, chyba jej...

Znacie jakieś filmy, w których pojawia się w jakikolwiek sposób awokado?

Poszukuje filmu gdzie akcja rozgrywa sie w zakladzie psychiatrycznym a mianowicie jest rodzenstwo (siostra, brat), i dziewczyna zostaje zamknieta w tym zakladzie a brat chce pomoc jej wyjsc i udaje tez psychicznego zeby sie tam dostac, bo okazuje sie ze na pacjentach robia jakies testy po czym ludzie zaczynaja...

Film o miłości , chory i kobieta. Facet był bardzo mądry , chorował . Podajcie tytuł , bo zapomniałam , a chce obejrzeć . Dzieki

Mógłby ktoś mi powiedzieć jak się nazywa film w którym 5 albo iluś ludzi jeździ na crossa h a później jeden z nich bije się z jakimś typem i zwala go. Do studni w której na samym dole są drewniane ostre bale na które spada i sie nadziewa

Witam.Nie moge znalesc filmu,ktory ostatnio wyskoczyl mi w propozycjach.
Ogladalem zwiastun i z tego co pamietam to..
Akcja dzieje sie na wyspie,w samochodzie przebywa rodzina ktora przyjechala na wycieczke.Nagle nadlatuja potworki podobne do nietoperzy.
Poprosze o pomoc,pozdrawiam

Poszukuję tytułu filmu, który oglądałam parę lat temu. Pamiętam tylko niektóre scenki z niego.
A więc była grupa dziewczyn, w której jedna z nich wychowywała się bez matki i zawsze jej zdjęcie nosiła w tylnej kieszeni swoich spodenek. Pamiętam też scenę, jak stoi przed lustrem w staniku i okleja go taśmą klejącą, żeby...

więcej