Szukam filmu z przed kilku lat
Główny bohater jest przeklęty i pokrywają go tatuaże jego ojciec ukrywa go przed świętem
Nastolatek mieszka w wynajętym przez ojca domu który rzadko go odwiedza
Główny bohater poznaję dziewczynę która zdejmuje z niego klątwę
Cześć, poszukuję tytułu horroru!
Jakieś parę lat temu oglądałam horror, niezbyt go pamiętam, jedynie jakieś charakterystyczne urywki.
Był on o kobiecie, matce, która prawdopodobnie była w ciąży. I non stop miała przed oczami obraz swojego zmarłego dziecka, które prawdopodobnie się utopiło. Charakteryczne dla tego...
Siemka.Szukam filmu gdzie gość przygotowywał się do okradnięcia kasyna zwykłą grą w karty lecz ktoś pod wpływem iluzji ograł go o 10 milionów.
Typ zebrał potem ludzi którzy posiadali niezwykłe umiejętności typu czytanie w myślach itp
Film
https://www.filmweb.pl/film/Walkabout-1971-11531
z piękną młodziutką Jenny Agutter i przede wszystkim z młody David Gulpilil !!!
jest to nie lada gratka dla kinomana, w ogóle że puszczają w tv
dzisiaj 20.25 TVP Kultura (i jutro w nocy powtórka)
wierzcie mi, warto obczaić ten t ytuł
Witam, szukam tytułu horroru z pogranicza fantasy prawdopodobnie azjatycki, którego głównym motywem były dwa nakładające się światy, które spotykały się w domu dziewczyny (motyw targanych kartek wrzucanych do kosza). Jeden świat ulegał zniszczeniu. W świecie tym bohaterka przechodziła przez tunel z nienarodzonymi...
Dawno temu oglądałem film krótkometrażowy, czarno-biały, czasy (chyba) II wojny światowej. Jedna scena utkwiła mi w pamięci: główny bohater, mężczyzna, przygląda się wpychaniu nagich ludzi do ciężarówki. Jest tam dziecko, które krzyczy i płacze, bo nie chce tam wejść. Jego matka siłą ciągnie je do środka. Policjant...
Witam. Oglądałem kiedyś używek filmu dokładnie nie pamiętam z jakim aktorem w roli głównej. Wydaje mi się że był to sylwester stallone. Głównym bohaterem był policjant albo szeryf na jakimś posterunku w USA. Bodajże wydarzyło się tam jakieś zabójstwo. Kojarzę jakąś scenę na stacji benzynowej czy coś takiego. I właśnie...
więcej
Proszę o pomoc, szukam tytułu :
Samotny ojciec 2 dzieci, poznaje kobietę ( blondynka) ona uciekła od psychpatyczngo męża policjanta, pod koniec filmu ta kobieta czyta list który napisała zmarła żona tego faceta
Film o nastolatkach, zaczyna sie gdzies na wsi chlopak przyjezdza do dziewczyny na rowerze chyba ma urodziny czy jakas tam inna okazja. Potem jada na wycieczke klasowa. Ona widzi jak on sie caluje z jakas dziewczyna przy basenie, przejeta biegnie przez las i łamie nogę. Na wycieczce sa w jakims zamku czy cos takiego i...
więcej