chce zgłosić problem na swoim profilu bo mam w CHCĘ OBEJRZEĆ sporo filmów i jak wchodze ta te zakładkę to mi żaden sie nie pokazuje a nie wiem gdzie to zgłosić? naprawcie to
Szukam filmu o zombie. Nie wiem czy leciał w telewizji bo kiedyś wujek mi go włączył na komputerze. Zaczynał się tak, ze matka z synem uciekali przed zombie z własnego domu i próbowali się dostać do autae ona albo zapomniała kluczyków albo jej spadły, nie pamietam, w każdym razie nie mogli odjechać. Nie wiem tez czy to...
więcejPamięta ktoś może taki strasznie dziwny filmik na yt, ale to juz dawno temu. Była na nim wydłużona twarz z profilu bez oczu otwierająca szeroko buzie jakby cos jadła, a w tle leciała muzyka chyba jozin z bazin.
Jest to film mniej wiecej z 2005 roku, w 90% niemy o dziciach w jakimś ośrodku dla niemych czy coś w tym stylu. Pamiętam że był tam wątek prostytucji. bodajrze to był film francuski bądź niemiecki ale nie jestem pewny no i tytuł to było krótkie jedno słowo.
z góry dzięki
Drogi filmwebie: Nie negocjuję z terrorystami. Reklama to zło tego świata. Waszym zachowaniem dokładacie cegiełkę do jego upadku.. Tak niewiele do kochania już na nim zostało. Tylko śmierć, podatki i reklamy. Rozdziobią nas urzędasy i PR-owcy. Tfu
Po latach sluchania zwrocilem wieksza uwage na pojawiajacy sie na poczatku utworu dialog. Brzmi on nastepujaco:
"-Cos mowiles?
-A nic, nic, nic...Siedze, po prostu...mysle
- Ale cos Ci jest..."
W tle sa jeszcze jakies zagluszone dialogi po angielsku, natomiast nie musza byc zsamplowane z tego samego miejsca. W...
Szukam filmu. Chyba z lat 80. Akcja rozgrywa sie we Wloszech. Nastolatek wybiera sobie pary bezdzietne. Obserwuje ich zwyczaje zaczepia mezczyznę z takiego zwiazku i mówi mu że jest jego nieslubnym dzieckiem. Gdy para akceptuje chlopaka on zyje jak ich syn, jest kochany itp. Po jakims czasie gdy mu sie znudzą pozoruje...
więcejdruga wojna swiatowa:bogatej starszej pani udaje sie wyjechac do Szwajcarii i z tamtad stara sie pomoc swojej zydowskiej sluzacej ktora zostala w jej starym domu i ukrywa sie.przedostac sie pociagiem do Szwajcarii.Nie umiem sobie przypomniec tytulu,widzialem go kilka lat moze 3-5 lat) temu na HBOProsze o pomoc.
Przypomniał mi się film ale nie pamiętam tytułu. Akacja działa się w wojsku i w czasie wojny z Wietkongiem. Grupa nieudaczników żołnierzy dostała misję chyba by odszukać zaginiony batalion. Przez swoją głupotę wybrali się nie w tą stronę lasu i trafili na wrogą armię Wietkongu lub partyzantów. Jeden głównych bohaterów...
więcej
poszukuje filmu wojennego japońska chińska czy koreańska produkcja
to był wojenny połączony z komedią pamiętam tyle że ten żołnierz w plecaku dziecko i na strzelnicy na tarczy wstrzelał swoje imię (chyba coś na C ) ....
jakiś inny żołnierz pił wodę z rzeki gdzie drugi prał skarpetki...
drugi film to komedia o...