Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chce zgłosić problem na swoim profilu bo mam w CHCĘ OBEJRZEĆ sporo filmów i jak wchodze ta te zakładkę to mi żaden sie nie pokazuje a nie wiem gdzie to zgłosić? naprawcie to

Szukam filmu o zombie. Nie wiem czy leciał w telewizji bo kiedyś wujek mi go włączył na komputerze. Zaczynał się tak, ze matka z synem uciekali przed zombie z własnego domu i próbowali się dostać do autae ona albo zapomniała kluczyków albo jej spadły, nie pamietam, w każdym razie nie mogli odjechać. Nie wiem tez czy to...

więcej

Pamięta ktoś może taki strasznie dziwny filmik na yt, ale to juz dawno temu. Była na nim wydłużona twarz z profilu bez oczu otwierająca szeroko buzie jakby cos jadła, a w tle leciała muzyka chyba jozin z bazin.

Jest to film mniej wiecej z 2005 roku, w 90% niemy o dziciach w jakimś ośrodku dla niemych czy coś w tym stylu. Pamiętam że był tam wątek prostytucji. bodajrze to był film francuski bądź niemiecki ale nie jestem pewny no i tytuł to było krótkie jedno słowo.
z góry dzięki

użytkownik usunięty

Drogi filmwebie: Nie negocjuję z terrorystami. Reklama to zło tego świata. Waszym zachowaniem dokładacie cegiełkę do jego upadku.. Tak niewiele do kochania już na nim zostało. Tylko śmierć, podatki i reklamy. Rozdziobią nas urzędasy i PR-owcy. Tfu

Po latach sluchania zwrocilem wieksza uwage na pojawiajacy sie na poczatku utworu dialog. Brzmi on nastepujaco:
"-Cos mowiles?
-A nic, nic, nic...Siedze, po prostu...mysle
- Ale cos Ci jest..."
W tle sa jeszcze jakies zagluszone dialogi po angielsku, natomiast nie musza byc zsamplowane z tego samego miejsca. W...

więcej

Szukam filmu. Chyba z lat 80. Akcja rozgrywa sie we Wloszech. Nastolatek wybiera sobie pary bezdzietne. Obserwuje ich zwyczaje zaczepia mezczyznę z takiego zwiazku i mówi mu że jest jego nieslubnym dzieckiem. Gdy para akceptuje chlopaka on zyje jak ich syn, jest kochany itp. Po jakims czasie gdy mu sie znudzą pozoruje...

więcej

druga wojna swiatowa:bogatej starszej pani udaje sie wyjechac do Szwajcarii i z tamtad stara sie pomoc swojej zydowskiej sluzacej ktora zostala w jej starym domu i ukrywa sie.przedostac sie pociagiem do Szwajcarii.Nie umiem sobie przypomniec tytulu,widzialem go kilka lat moze 3-5 lat) temu na HBOProsze o pomoc.

Przypomniał mi się film ale nie pamiętam tytułu. Akacja działa się w wojsku i w czasie wojny z Wietkongiem. Grupa nieudaczników żołnierzy dostała misję chyba by odszukać zaginiony batalion. Przez swoją głupotę wybrali się nie w tą stronę lasu i trafili na wrogą armię Wietkongu lub partyzantów. Jeden głównych bohaterów...

więcej

poszukuje filmu wojennego japońska chińska czy koreańska produkcja
to był wojenny połączony z komedią pamiętam tyle że ten żołnierz w plecaku dziecko i na strzelnicy na tarczy wstrzelał swoje imię (chyba coś na C ) ....
jakiś inny żołnierz pił wodę z rzeki gdzie drugi prał skarpetki...

drugi film to komedia o...

więcej