Film o nastolatkach, zaczyna sie gdzies na wsi chlopak przyjezdza do dziewczyny na rowerze chyba ma urodziny czy jakas tam inna okazja. Potem jada na wycieczke klasowa. Ona widzi jak on sie caluje z jakas dziewczyna przy basenie, przejeta biegnie przez las i łamie nogę. Na wycieczce sa w jakims zamku czy cos takiego i...
więcej
Hej :) Szukam filmów , w których bohaterowie przeżywają w kółko ten sam dzień jak np
http://www.filmweb.pl/film/Powt%C3%B3rzenia-2010-559234
albo filmy o podróżach w czasie i przeznaczeniu http://www.filmweb.pl/film/Przeznaczenie-2014-656595
Oszukać przeznaczenie widziałam :)
Może być też coś w stylu Efekt...
Kiedyś bardzo dawno oglądałem film o chłopcu ktory zachorował i jego matka znalazła informacje o uzdrowicielu który leczył prze dotyk i chłopiec wyzdrowiał lecz gdy kobieta wdała sie w romans z tym znachorem chłopiec zachorował ponownie a znachor stracił swoją moc jego dłonie stały się zimne
katastrofy lotnicze, w filmie byla scena gdzie glowny pilot chcial cos przelaczyc i porazil go prąd i na miejscu zmarł a drugi pilot byl chyba nieprzytomny, samolot lecial autopilotem, koncowka byla taka ze kobieta wylądowała jakims tam dziwnym sposobem bo miala meza pilota i uratowala wszystkim zycie to byla matka...
więcej
Witam!
Film, którego szukam jest komediodramatem. Cała akcja rozgrywała sie w mieście i gdzies na obrzeżach miasta. Byly to 3 (badz 4) historie różnych ludzi. Jedyne co zapadło mi w pamięć, to jak chłopaki jechali busem jak z bajki Scooby Doo, patrzyli sie na siebie, i w tle grała muzyka "come baby, come come baby"...
Akcja działa się podczas 2giej wojny światowej we Włoszech. Głównym bohaterem był włoski ksiądz. Chciał pomagać modlitwą na froncie jednak nie chcieli go dopuścić, mimo to udało mu się to zrobić. Jako że nauczał on młodych ludzi również ich zachęcił (mimo to nie chcial chyba zeby jechali) pamietam tez ze 2 chłopaków...
więcejDawno temu oglądałam film na TCM. Akcja toczyła się podczas 2 wojny światowej. Główny bohater był o ciemnej karnacji a zrobili z niego naziści o ironio idealnego aryjczyka. Miał nawet plakat, była to zasługa, że dobrze się sprawował i widzieli w nim potencjał (i byli głupi haha) -sam chłop był w szoku. Tej części...