Nie pamietam dokladnie bo dawno to ogladalem ale fabula mniek wiecej byla taka ze grupa badaczy/naukowcow bada jakas podwodna jaskinie, jeden wraz ze swoja zona plynie gdzies nagle cos dzieje sie z jej aparatem do oddychania i ona sie topi, potem ta jaskinie zaczyna zalewac woda i syn tego goscia i pare innych osob...
Witajcie.
Szukam filmu z lat 80. Jest to komedia produkcji Amerykańskiej.
Film opowiada o dwóch czarnoskórych nastolatkach, Jeden z nich typowy "nerd" inteligentny chłopak :), drugi zaś totalne przeciwieństwo. Wiecznie pakował się w tarapaty. mieli natomiast jedną wspólną rzecz. tak samo się nazywali. Przypadek...
Witam
Ktos poleci jakies dobre Thrillery/ Dramaty/ Psychologiczne, dla kinomaniaka z 2200 tytulami na koncie.
Rocznik nie gra roli.
Skonczyly mi sie wszystkie dobre tytuly i teraz ciezko mi cos znalezc.
Pozdrawiam!
Hejka potrzebuje tytuł filmu gdzie dziewczynka daje wycisk chłopakowi który się jej czepiał i zabierał jej czapkę . Z góry dzięki .
Wszystko zaczyna się od tego, że świetny szef kuchni przygotowuje danie dla krytyka kulinarnego, ale ten krytyk ma reakcję alergiczną, bo do dania został dodany alergen (wszyscy wiedzą na co on jest uczulony). Kucharz traci pracę.
Później nie ma kasy, idzie na obiad do knajpy i dostaje niedobre jedzenie. Reklamuje je...
Chciałbym kupić sobie jeszcze z jeden tom komiksu z kaczorem donaldem i jedną lub dwie książki dziennika cwaniaczka ale czy jak ma się 14 lat to już nie jest to za staro i od ilu lat najlepiej zacząć czytać wiedzmina
Cześć,
szukam filmu ktory wzbudził we mnie nie małe emocje co raczej sie nie zdarza, próbowałem juz na wszelkie sposoby.
Z filmu pamietam, ze kobieta chciała sprzedać dom, ukrywała sie w "tajemnym" pokoju i rozmawiala z prawdopodobnie deweloperem przez sciane, kiedys ukryl sie w domu z ciekawości zeby ją podglądać....