Witam
Od 2 dni poszukuje filmu o włamaniu do domu. Jakaś rodzinka napadła na dom i pamiętam tyle, że mieli poje*aną matkę.
Dzień dobry,
chciałbym obejrzeć filmy, których fragmenty tylko widziałem i mało pamiętam...
Chyba grupa przyjaciół uległa wypadkowi (chyba samochodowemu). Jedna z dziewczyn nie przeżyła i reszta widzi jej ducha (duszę?) i próbuje jej pomóc odejść ze świata... Finalnie okazuje się, że to ona przeżyła, a oni są martwi...
Hej, tak jak w opisie szukam bajki/filmu animowanego. Był o królikach/zającach, na dvd (nie wiem, czy był dostępny w tv/internecie). Pamiętam też kawałek z tekstu piosenki "na lewo kic na prawo kic potem przez chwile uszami strzyc", niestety po tym nic nie znalazłam. Z góry dziękuję za pomoc :)
Cześć, już od kilkunastu miesięcy poszukuję tytułu filmu o malarzu. Pamiętam, że trwał chyba aż trzy godziny. Sam film był pełny burzliwych emocji, malarz chciał namalować jego największe dzieło, miał to być portret kobiety. Ostatecznie jego dzieło wywoływało takie emocje, że zdecydował się zamurować swój obraz w...
Hej. Pamięta ktoś może jak nazywała się bajka/serial o kapeli muzycznej składającej się z 4 gości ubranych w niebieskie stroje jakby mechanika... Pamiętam też że jeden z nich wyciągał różne rzeczy z czerwonej czapki z daszkiem.
Poszukuje filmu katastroficznego gdzie przyżyli tylko ludzie na statku i on był tylko dla bogatych. Biedni też tam na niego skakali. Też ie chciała się pokrywa zamknąć i woda zaczela się lać i ktoś płynął by to naprawić.
Szukam filmu o chłopaku, który grał w jakąś grę chyba z bratem i w tej grze miał wybrać miejscowość (chyba którą miał zbombardować) wybrał Filadelfię bo tam mieszkał i jakoś przypadkiem włamał się do banku i go obrabował? Pamiętam jeszcze że potem musiał uciekać bo ścigały go jakieś jednostki prawa.
Hej porawdzcie mi szukam filmu polskiego, w filmie było tak prawie cały film na wsi człowie twierdzi ze umiera, ksziądz rodzina itp odwiedzają starszego człowieka aż w końcu twierdzi ze nie umiera..
Pozdrawiam
When you watch it for the first time, you're like, this isn't right. you Sympathize with Caleb. But he's trying to white knight a manipulative, murderous A.I bot that he has pathetically fallen in love with out of the hands of it's creator and his employer. Nathan should be weirded out by Caleb, imho.
The man kills it in every roll. I’m currently watching Cinderella Man and he may not be the main character, but he’s a massive part of what makes it such a quality flick. What are some of you’re favorite performances of his? I’d really like to hear some ideas of roles you’d like to see him in. I’d love some more comedy...
więcej