Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku (thriller lub horror) film zagraniczny. Była pokazana grupa ludzi i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś i zaczęli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu...

Pamiętam tylko fragment:
kobieta zostaje brutalnie pobita i zgwałcona przez włamywacza, ale jest pracoholiczką, więc tylko zmywa z siebie krew i wychodzi do pracy.
Ktoś coś widział? Ktoś coś wie?

Cześć, założyłem tu konto, bo potrzebuje pomocy w identyfikacji bajki. Leciała ona w latach 2000, może trochę dalej. Generalnie chodziło o to, że to były opowieści o myszach. Te myszy był narysowane, nie było animacji, po prostu kamera przesuwała się po ekranie pokazując te myszy w różnych sytuacjach i pani lektor...

Facet który chyba stracił żonę (rak?) poznaje inną na jakiejś terapii dla chorych na raka, lub druga opcja facet który jest chory na raka poznaje panią na terapii, też chorą, i ta historia chyba nie kończy się zbyt wesoło, aktor znany, aktorka znana, ale nie z dzisiejszego pierwszego sortu, obydwoje biali, kobieta...

Szukam dwoch filmow, malo z nich pamietam. Pierwszy to film o jakiś dzieciakach ze mieli takie swoje paczki i pamietam scene ze jeden dzieciak zmarl na jakiejś wiezy na ktorej byl zbiornik wody (tak mi sie wydaje ze tak bylo albo był ciezko ranny, nie pamietam za bardzo). 2 film był taki ze grupka ludzi byla gdzies...

Siemanko. Wiecie moze jak nazywa się film, o kobiecie, która pracuje w sklepie z komiksami ? Ta
owa kobieta miala chlopaka i chyba od niego odeszla bo mieszkala u znajomej. Pamietam tez ze
zaczela sie przyjaznic z ludzmi ktorzy pracowali w tym sklepie z komiksami. Mam nadzieje ze tyle
wystarczy bo nie za wiele...

więcej

Szukam filmu z gatunku horror/thriller. Fabuła opierała się na tym, że pewien mężczyzna wypływa na wyspę razem z religijnymi ludźmi. Jego celem jest uratowanie siostry, która została porwana. Na miejscu okazuje się że jest to swego rodzaju sekta, każda osoba przyjeżdżająca tam musi odciąć się od reszty świata. Później...

więcej

Witam. Szukam pewnego filmu, chociaż niewiele z niego pamiętam.
Młody mężczyzna trafia do pewnego ośrodka (nie wiem w jakich okolicznościach) gdzie starszy mężczyzna, być może jego ojciec i grypa innych ludzi pracują nad odzyskiwaniem wspomnień zmarłych ludzi. W filmie tym jest wiele scen, gdzie widać, jak ciała...

Proszę o pomoc w poszukiwaniach filmu w którym grupa/dwoje ludzi - w tym na pewno kobieta - nakręcili film pokazujący jak zostaje ona zabita. Chcieli chyba pokazać, że kara śmierci jest niewłaściwa. Udostępniali film w kawałkach tak, że najpierw sprawiało to wrażenie, że ktoś zabił tą kobietę. Udusiła się ona mając...

Szukam filmu bodajże z lat 80 jak spiker w radiu nie wytrzymał i na wizji zaczął krzyczeć ze nie może już tego wytrzymać i ludzie zaczęli za nim krzyczeć na początku w innym radiu a później zwykli obywatele podeszli do okien i także zaczęli krzyczeć ze nie mogą już tego wytrzymać i rozgłośnie radiowe zaczęły nadawać w...

więcej