Szukam tytułu filmu. Pamiętam jedynie końcówkę, gdzie para staruszków wyszła z domu na spacer, stali nad klifem. Mąż cierpiał już na demencję starczą i jedynie tam rozpoznał żonę. Ta związała mu oczy opaską, on szedł szczęśliwy i pewny przed siebie. Później scena się urwała i była pokazana rozmowa żony z kimś. Ten ktoś...
więcej
1.GATUNEK: OBYCZAJOWY
Szukam film, ale nie znam tytuł.Pamiętam w latach 90r. program TVP1 nadawał co tydzień wieczorem (środa) gatunek: obyczajowy, dramat rodzinny i melodramat.
Młoda kobieta może miała wiek 18-20 lat.Chyba świętowała i była zbyt pijana.Starszy mężczyzna zauważył, że jest pijana i chyba ona (była...
Szukam starego filmu, ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa. Miałam go na kasecie/płycie (tego niestety też nie pamiętam). Kojarzę, że była rodzinka, która pojechała gdzieś na wakacje i w nazwie miała coś ze "świrami", ale pewna nie jestem. Pamiętam scenę w której nastolatkowie jadą na rowerach i jeden z nich...
więcejJak w tytule, poszukuje już od dłuższego czasu pewnego filmu, oglądałam go kilka lat temu (chyba jakieś 5-6 lat będzie jak leciał w TV) i pamiętam bardzo mało. Dokładniej tyle, że mama małej dziewczynki zmarła (tak mi się wydaje, że zmarła podczas filmu, wątpię, żeby na wstępie było powiedziane, że mamy nie ma) i ta...
więcejJest on o małżeństwie które miało córkę co mieszkała na przeciwko nich. Małżeństwo było zgodne i nie klucilo się jednak żona zaczęła podejrzewać że jej mąż ja zdradza i rozmawiała że swoją córka i powiedziała jej o swoich podejrzeniach. Zażądała od swojego męża bardzo drogiej torebki prawdopodobnie Gucci ale już nie...
więcej
Jak tu by zacząć film jest ogółem dobry ale szczerze mówiąc jest tu się do czego przyczepić.
Po pierwsze ten bohater Grimmel to taki trochę od dupy strony robiony zrobili go od tak żeby byłą jakaś akcja
Po drugie twórcy mieli na film 5 lat powtarzam 5 lat a dali znowu to samo czyli jakiś tam zły bohater znowu chce...
Witam szukam filmu, w którym główny bohater mógł chyba podróżować przez każde drzwi w wybrane miejsce, jednym z wątków było też to, że nie mógł się spotykać z jakąś dziewczyną. :) Dzięki za pomoc
Poszukuje filmów w których partner albo mąż zajmuje się partnerki dziećmi i one go nie lubią ale na końcu filmu go akceptują komedie :)