Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie jakieś nie za stare horrory o duchach i egzorcyzmach?

Jest to film o chlopaku ktory mial talen piosenkarski lecz musial prowadzic bar w czym nie ulatwiali mu jego ojciec i jego 2 bracia (na koncu okazalo sie ze bar nalezy do niego) ale pewnego dnia poznal slawna piosenkarke i jej psa :). Dostal od niej bilet na wejscie na impreze w ktorej mogl sie wykazac w czym pomogl mu...

więcej

Jak myślicie?

Oczywiście mówię tu o temacie polemiki na temat jakości filmu i naszych emocji z nim związanych.

Błędy związane z literą ó oraz tzw. cudzysłowem uprzykrzają pisanie. Najbardziej wkurzające jest jednak pisanie opinii pod oceną gdzie kursor żyje w odrębnej rzeczywistości. Do jasnej cholery, nie ma w Flimwebie informatyka co by te upierdliwości naprawił??? Mogę ja, za odpowiednią zapłatę.

Witam, kiedy raczycie zaakceptować ten film do bazy danych ? Jak i również 'Boscy piłkarze' ? Pozdrawiam

Witam. Szukam horroru w którym pewna nastolatka przyjeżdża do nowej szkoły. Dołącza do szkolnej drużyny w (i tu jest właśnie problem nie wiem jak to się nazywa ale jest jakaś piłeczka wielkości piłki do tenisa i łapię się te piłeczki do rakiety z siatką i wrzuca do bramki). Pewna grupa z tej drużyny nie lubili jej i...

więcej

Witam. Szukam pewnego filmu. Oglądałem dość dawno i pamiętam go jak przez mgłę. Był on o jakiejś kobiecie, która odkryła u siebie dar widzenia - potrafiła zobaczyć jakieś demony, czy coś takiego. Dołączyła potem do grupy ludzi, w której jeden z otwierał portale - rysował je na scianach, itp. Mało szczegółów, ale pomoże...

więcej

jakie znacie filmy podobne do harrego pottera?

Poszukuje filmu o dziewczynie z dobrej rodziny, porzadna uczennica i baletnica ktora zakochuje sie w chłopaku ktory jest trochę przeciwieństwiem jej jeśli chodzi o wychowanie i jest skrzypkiem
Ktoś coś kojarzy?
Byłabym wdzięczna ^^

J.w. chodzi mi o rozmiary i siłę FIZYCZNĄ. Dla przykladu podam tytuły takich filmów:
" Ludzie i myszy "
" Zielona mila "
" Mindhunter " - sceny z Edem Kemperem
206cm wzrostu, 140 kg.
" Big Mike ".

Chcę sie dowiedziec jak zwykli ludzie postrzegają ludzi o nadnaturalnej sile i...