Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, jaki to tytuł , koleś eskortuje blondynkę takim jeepem może być suv chyba świadek koronny raczej pod komedię podchodzi, więcej zbytnio nie pamiętam, ale akcja była dobra.

Grała w nim chyba Selena Gomez że była czarodziejką i miała chyba rodzeństwo i mieli takie chyba lustro co ich przenosiło do rodziny chyba trafili na jakąś impreze tam jej brat się zakochal w jakiejś dziewczynie jej rodzice zaś trafili na jakąś plaże

Z 10 lat temu oglądałem film w którym grupa policjantów została zwabiona w pułapkę zastawioną przez chłopaka którego ojcem był policjant i jego kolegów.Jeden z policjantów żeby uratować pozostałych musiał złożyć broń szybciej od tego chłopaka,nie udało mu się i wszyscy policjanci poza nim zginęli.Ostatnia scena jaką...

więcej

Poszukuje filmów o psychopatycznej miłości.Znam już:
Fatalne zauroczenie 1987
Idealny facet 2015
Wielbicielka 2002
Obsesja 2009
Zakazane pragnienia 2013

Możecie polecić coś fajnego? :)

Szukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była pokazana grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akacja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, innemu...

więcej

Witam, poszukuje od dawna tych dwóch filmów.

1. Grupka znajomych wybiera się na jakąś imprezę. Chyba tylko jeden z nich jest przebrany za misia. Przyjeżdżają na miejsce imprezy. Dom był pusty. Znajomi idąc na strych za dziwnymi odgłosami znaleźli dziewczynę przywiązaną do jakiegoś słupa i dookoła niej ludzi. Jakiś...

więcej

szukam starej bajki w ktorej skrzaty szyly szewcowi buty.. nie moge nic znalesc

Sluchajac kawalka schaftera mam wrazenie, ze albo muzyka z jakiegos filmu lat 80/ 90 (akcji? cos w miare 'klasycznego') zostala zsamplowana, albo przynajmniej byla bardzo czytelna inspiracja. Podpowiecie z jakiego? Utwor "Good Will Hunting", https://www.youtube.com/watch?v=oKxbAhp-gcg

P.S. Nie jest to good will...

Szukam pewnego filmu, który oglądałam dosyć dawno temu kilka lat temu. Na pewno jest to komedia jakaś zagraniczną prawdopodobnie amerykańska. Pamiętam tylko jedną scenę mianowicie działo się to w kościele a chodziło o to, ze zakonnice (nwm czy z jakiegoś chóru czy nie) usiadły na takich krzesełkach i zaczęły się...

Zasady według kreatora i wodzireja tematów zagadkowych i nie tylko-niezastąpionego Montago ;)

1. Odpowiedź z naszym tytułem wpisujemy bezpośrednio pod ostatnim postem, tak by Gra utrzymała jednolity ciąg wypowiedzi.
2. Polskie litery Ą , Ę, Ń traktujemy jako A, E, N. Litery Ć, Ł, Ś, Ż, Ź można traktować dosłownie,...

więcej