2 polowa lat 80-tych lub pierwsza polowa lat 90-tych pamietam tylko ze ludzi atakowal pasozyt i po zabiciu osoby zakazonej opuszczal cialo by dostac sie do innej osoby lub tez osoba zainfekowana przez usta przekazywala go innej osobie, i ze gosciu ktory go posiadal wydawal dziwne odglosy jakby burczenie w brzuchu
Poszukuje filmów w których partner albo mąż zajmuje się partnerki dziećmi i one go nie lubią ale na końcu filmu go akceptują komedie :)
Ten film leciał parę lat temu.
Pewna kobieta uciekła przed swoim mężem. Znalazła jacht i zaczęła go naprawiać i doprowadzać do porządnego stanu. Spotkała też tam jakiegoś chłopaka.
Scena którą najbardziej pamiętam to jak szlifowała jacht i to do szlifowania się jej zsunęło. Przecięła sobie wtedy żyłę. Zdążyła wyjść...
Szukam tytułu filmu , tylko nie wiem czy to horror czy thiller , z tego co pamiętam ojciec traci żonę czy córkę jest specjalistą od operacj iplastycznych , porywa mordercę i zamienia go w tą zmarłą, drugi film to oglądałem za dzieciaka na satelicie , o jakimś więzieniu kosmicznym długim statku który się rozbił na...
Opowiedział mi o nim znajomy. Pewna kobieta rodzi dziecko na środku drogi i bardzo chce je ochrzcic wiec poszukuje ojca chrzestnego. Nagle na drodze pojawia sie mezczyzna ktory zgadza sie nim zostac. Okazuje sie pozniej smiercia. Dziecko zostaje swiatowej slawy lekarzem a jego ojciec chrzestny mowi mu zeby ratowal...
Hej,
Tak jak w tytule, poszukuję filmu romantycznego, który byłby podobny do "Love Rosie". Chyba, że ma ktoś pozycje podobne do "Szkoła Uczuć", którymi mógłby mnie zaskoczyć to również z chęcią przyjmę :)
Pozdrawiam
Kiedyś na TVN7 oglądałam film w którym kobieta przed ślubem wyjechała, bądź wyleciała do innego kraju. Poznała mężczyznę z którym nawet zamieszkała w wiosce indiańskiej wzięli ślub, a on zawiadomił o tym urząd, więc kobieta nie mogła wziąć ślubu, bo już miała niby męża. Chciała, aby poznany mężczyzna podpisał papiery o...
więcej
1 BRAK opisów filmów (nawet brak listy aktorów)...i to nawet z KLASYKI Polskiego kina - filmy z przedziału 1950-1980.
2 co raz więcej pozycji BEZ JAKIEGOKOLWIEK opisu - aktorzy, recenzja...itp., itd.
3 np.: BRAK wyniku w wyszukiwaniu filmu...ale gdy podaje się rok produkcji...to NAGLE film torego nie...