Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam polskiego filmu, w którym przekraczając wszelkie kompetencje, robili dziewczynie rewizję na zapleczu. Pamięta ktoś tytuł? Dzięki za pomoc. Pozdro!

Cześć.
Który numerek ma sala Xtreem w Mutlikinie Katowice?
Ktoś wie?
Planuję się wybrać, a nie mieszka w Katowicach.

Witam,
szukam filmu ktory ogladalem jakis czas temu. Z tego co pamietam film byl o jakims detektywie (kojarzy mi sie ze jego nazwisko zaczynalo sie na W). Pamietam rowniez ze bylo kilka filmow o tym detektywie. Akcja nalprawdopodobniej rozgrywala sie na poczatku XX wieku gdzies w Anglii. Dodam ze kojarzy mi sie ze...

Szukam stronki gdzie obejrze film "Maluchy spod ciemnej gwiazdki" (oryg. "Oh baby"). Szukałam wszędzie i nie mogę znaleźć. Jedyne co na youtube, ale po rosyjsku a zależy mi chociaż na napisach polskich. Ten film kiedyś szedł na Jetix. Bardzo chciałabym go sobie znowu obejrzeć :)

Witam.Szukam film, ale nie znam tytuł. To było 30 lat temu oglądałem film z gatunku horroru.Tylko pamiętam częściowo fragmenty.Krótki opis:
Otworzył trumny i przebił palik(drewniany) prosto w serce a po kolei kilku wampirzy się zapalili i spłoną nawet wybuchnąć. Nie jestem pewien, chyba wywołało pożar kaplica lub...

ten aktor tam gral https://www.filmweb.pl/person/Bruce+Le-234123,,,polski tytul na kasecie brzmial skaczaca pantera ,opowiadal jak mlody bruce uczyl sie walczyc,trenowal,bil sie duzo z handlarzami narkotykami,a pozniej swiadomie skierowany na falszywy trop zgloszony na policje musial udowodnic swoja niewinnosc sam,raz...

więcej

Witam,
Potrzebuje pomocy.
Szukam bajki o chłopcu który udawał niewidomego.
Pamiętam że był on blondynem, udawał niewidomego bo na terenie w którym się poruszał niebieski kolor oczu źle był postrzegany.
Pamiętam jeszcze że znalazł swoją nianie i chłopca(możliwe że to był syn niani, chyba nazywał go "bratem") z...

Poszukuje fajnych filmów przygodowych, familijnych, fantasy, młodzieżowych z dubblingiem :)

Od jakiegoś czasu nurtuje mnie jeden film. Nie pamiętam tytułu. W klimacie dystopii (coś podobnego jak dawca pamięci, miasto cienia). Ludzie żyli (chyba) tylko 25 lat, mieli przydzielane role i żyli w jakimś zgromadzeniu. Ktoś coś kojarzy? ;)

...to, że portal schodzi na psy..to pikuś..ale kasowanie postów to już ZAKRAWA na CHAMSKĄ zagrywkę.