Jak w tytule, poszukuję Brutalnych filmów dokumentalnych bądź zwykłych o tematyce wojennej. Ktoś coś?
https://www.filmweb.pl/film/Ostry+dy%C5%BCur+w+Bagdadzie-2006-354111/descs
Wiem że wątków tego typu jest już dużo na FILMWEB ale liczę na waszą pomoc a nie marudzenie typu " po co kolejny wątek " Wczoraj oglądałem film tego typu - " The call " - ( Połączenie ) Bardzo mi się spodobał , gdyby ktoś przerwał mi w połowie filmu i nie było by możliwości zobaczenia go do końca nie wiem co bym zrobił...
więcej
hejka.
Potrzebuje pomocy!!!!
Szukam filmu w ktorym ludzie trafiaja na wyspe na ktorej zyja ludzie ubrani na czarno a wraz z nimi krwiozercze potwory ktore zabija ich. POMOCY!!!!!!
Szukam filmu który kiedyś widziałem, bodajże na kanale TCM. Pamietam tylko sceny w których stary mężczyzna zaprasza młoda dziewczynę do domu i podcina jej żyły nożem, i druga scenę gdzie obserwuje młode dziewczyny jeżdżące chyba na wrotkach
mam napisac prace na temat dlaczego ogladamy filmy i wydawało mi sie to proste a teraz gdy mam coś napisac, zebrac wszystkie mysli to zaczyna byc trudne, dlatego pomózcie mi... napiszcie mi swoje zdanie dlaczego wy je ogladacie a ja to zbiore i bedzie to napewno cos ciekawego a nie tylko moje zdanie;p
Witam
Znacie jakieś ciekawe slashery z lat 70, 80
Widziałem te najbardziej znane:
Teksańska masakra piła mechaniczną
Piątek 13-go.
Szukam filmu ze świetną sceną. Konkretnie chodzi o momet gdy strzelec wyborowy w czasie treningu ukrywa się w terenie, co jakiś czas trafia w tarcze tuż obok samochodu dowódcy. Dowódca stoi na samochodzie i próbuje go dostrzec ale bezskutecznie. Inni koledzy chodzą w koło i go szukają. W pewnym momencie myślą że go...
Witam wszystko bardzo serdecznie :)
Jestem świeży na forum i dlatego przepraszam jeśli napisałem nie w tym dziale.
Otóż mam problem, pamiętam urywki filmu, niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie tytułu. Starałem się odnaleźć za pomocą google i tego co pamiętam, niestety bez rezultatów. Pomyślałem więc ze...