Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siema, chciałbym się dowiedzieć jaki tytuł nosił horror, w którym rodzina mieszkała w nawiedzonym domu i po czasie odkryła, że to oni są tymi duchami nawiedzającymi dom, a "duchy", które im się ukazywały to normalni lokatorzy? Coś w ten deseń, nie pamiętam dokładnie co tam się działo, lecz główni bohaterowie na 100%...

więcej

Chłopak (chyba Brytyjczyk), może być gdzieś przed 30-tką, wygląda na ok. 10 lat mniej, ma rude włosy (na 90%) oraz "delikatny" typ urody, sylwetka szczupła i dość drobna, nie wiem jaki wzrost.

Nie kojarzę ani nazwiska ani filmów, gdzie grał. Odtwarzając role 13/14-latków, miał koło dwudziestki.

Dyskutowałam...

Zaproponuję tu Państwu taką mini grę. Trochę dla przypomnienia trochę po złośliwości dla twórców filmowych, Zabawa polegała na tym, by podać waszym zadaniem tytuł jakiegoś filmu - kultowego, dobrego, lub po prostu na tyle ciekawego, ze dało się go obejrzeć, a po sukcesie tego filmu twórcy postanowili nadal nabijać...

Pewna para zamieszkała gdzieś na uboczu małego miasteczka i okazalo się, że sasiedzi i cala okolica jest nie miła. Postanowili się wyprowadzić i oplacili wszystkich dookola łacznie z listonoszem, by przed potencjalnymi klientami udawali milych i uprzejmych. On-maż byl chyba dziennikarzem. Film to stara dobra komedia....

więcej

zna ktos?

Witam. Szukam horroru który oglądałem kilka lat temu. Był tam prawdopodobnie czarnoskóry zabójca z długimi włosami lecz uciąć ręki sobie nie dam. Była tam również scena kiedy zabójca wbija puszkę w głowę pewnemu mężczyźnie. Akcja bodajże rozgrywała się nad wodą.

Hej poszukuje filmu o kobiecie która ucieka przed mężem pamiętam że zawiozła dzieci do byłego męża jej młodsza córka odbijała piłkę i rozbiła wazon i jej starszy brat wziął to na siebie i ojciec go zbił jak ona przyjechała pokłócili się i go postrzeliła i wtedy postanowili uciec w trakcie ucieczki zaczyna pomagać...

więcej

Cześć. Szukam tytułu filmu, który mnie męczy od miesięcy.
Główny bohater zamienia się w zombie, film skupia się na tym jak codziennie robi sobie opatrunki, jego rany zaczynają gnić. Przy tym, facet normalnie chodzi do pracy i nawet chyba się umawia z kobietą. Raz budzi się w kostnicy. Nie pamiętam jak się kończy
Jest...

więcej

Wiemy, że na zachodzie zdecydowana większość fanów Scoobiego nienawidziła go.
Ja tam go lubiłem, głównie ze względu, co będzie, jak stwory mu wpi... :)
Ci, co oglądali film, wiedzą, że nasikał na Daphne, stał się zły i chciał zawładnąć światem, chciał wchłonąć duszę Scoobiego (a w bajce on ponad wszystko kochał...

Szukam filmu w którym rodzina była zamknięta w domu a po ulicach miasta chodzili uśmiechnięci ludzie. Nie pamiętam z którego roku był to film ,jednakże pamiętam jedną charakterystyczną scenę, w której jakiś mężczyzna szukał schronienia w ich domu.Z góry dziękuje za pomoc