Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po obejrzeniu serialu zaciekawil mnie temat i szukam jakiegoś dobrego dokumentu o tym. Pozdrawiam

Witam, szukam filmu wyprodukowanego w europie, który opowiada o kilku kolesiach którzy próbują przemycić narkotyki do polski. Nie jest to polski film.

Scena kończącego się aktu seksualnego na łóżku (chyba w sypialni) , zostaje przerwana i ukazuje się wypływająca spod zasłony/narzuty woda, wolno zmierzająca po podłodze do skraju dywanu/dywanika, co nasuwa skojarzenie rozpływającego się nasienia...

Był on o pewnej nastolatce, która wpadła w złe towarzystwo, miała dorosłego znajomego, który nie czuł nóg i jak go pocałowała to on dawał się uderzyć prętem po nogach. Została też później zgwałcona. Film jest z Polski i jest dosyć stary, a za wszelką pomoc w odnalezieniu dziękuję

Zapytam tu, bo inne działy zabrali, i wypraszam sobie usuwanie wątku.

Jak nazywa się montaż, w którym sceny z różnych filmów tworzą logiczną całość?
Np. dialog Barbary Mostowiak z Jackiem Sparrowem.

Szukam filmu o nastolatce , która po kłótni z matką uciekła z domu przez okno. Podwózkę zaproponowało małżeństwo. Porwaną dziewczynę uwięzili w domu , niedaleko od domu jej matki. Pod przymusem dziewczyna napisała list, który para podrzuciła matce. Mężczyzna w ukryciu przed kobietą chciał zgwałcić dziewczynę , jednak...

więcej

Film, którego poszukuję to coś z rodzaju rabunków akcja itp.
Facet poznaje jakąś kobietę i robią napad chyba na 10mld dolarów czy coś podobnego

Pamiętam jak oglądałem niebezpieczny umysł
nudził mnie tak bardzo że na początku wymyśliłem że pójde po bro do sklepu potem zrobiłem przerwe na małe co nie co
nie poddałem sie oglądam dalej
a film coraz nudniejszy
jest godzina 19 z hakiem a powieki jak z kamienia
jebs spadłam z fotela po 2 godzinach spania
ból w...

więcej

szukam filmu o niemieckiej rodzinie w ktorej corka jest czarna film krecony w czasie wojny filmy jeden z nowszych

Oglądałam kiedyś taki film o wychodzeniu z ciała podczas snu , tzn chłopiec wyszedł z ciała podczas snu a lekarze powiedzieli że zapadł w śpiączkę , a ojciec musi też wyjść z ciała aby uratować syna przed zawładnięciem ciała przez złe dusze.
Co to był za film??

I czy ktoś zna filmy o tematyce LD i OOBE jakieś...

więcej