Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś lata świetlne ok 90 lat był film o samolocie pasażerskim który zderzył się chyba z innym samolotem i miał w kabinie pilota dziurę i pilotowała go stewardessa. Czy ktoś coś wie?

Dobry wieczór. Od jakiegoś czasu próbuje znaleźć bajkę którą oglądałem bardzo dawno temu (jakies 20 lat temu). Była ona o takich samochodzikach ojciec i syn. Ojciec był taksówką a syn za wszelką cenę chciał zostać rajdówka. Była tam scena jak syn uciekł z domu a ojciec chciał go złapać. Niestety zatrzymał sie na torach...

więcej

Nie pamietam dokladnie histori ogladalem ten film moze w 2010-12 ale postaram sie powiedziec to co wiem A więc film opowiadal historie czeskiego kelnera w czasach przed w trakcie i po 2 wojnie swiatowej pamietam ze gdy pracował w lepszej restauracji rzucał na ziemię drobne żeby sprawdzic którzy klienci nie są warci...

1. Już raz o nim wspomniałem - utarty schemat. grupa młodzieży (5/6 osob) wyjeżdża do lasu. Siedzą przy ognisku/w jakimś schornisku? Dwoje - chłopak i dziewczyna - idą w las w miłosnym usniesieniu. Noc. Całują się, rozbierają, nagle dziewczyna (albo on?) wpada do dołu z palami. Zyje nadal, palik przebił biodro. Nagle...

więcej

https://www.filmweb.pl/person/James.Cameron

Po cholere zasmiecac filmografie? Walnijcie jeszcze Avatar 10.

Cześć szukam filmu, który leciał rok albo dwa lata temu na bodajże tvp 1 albo tvp2 - ogólnie na kanale bez reklam, z serii dramatów. Film chyba z roku 2005+ tak mi się wydaje. Ale do rzeczy, film jest o kobiecie, która chyba miała jakieś problemy psychiczne czy coś, nie miała rodziny, jedynie męża. Później był wątek,...

więcej

ja byłem mały jak to w tv oglądałem. była sprawa jakiegoś morderstwa. kobieta oskarżona. to było przed wojną. więcej nie pamiętam.

Szukam filmu w którym grała piękna kobieta o takiej jakby hiszpańskiej urodzie, która prowadziła z mężem restauracje na jakiejś wyspie chyba. Gdy on ją zdradził, wyjechała do miasta gdzie rozwijała swój talent do gotowania, ponieważ wcześniej mąż jej nie doceniał. Kobieta strasznie przeżywała rozstanie, nie potrafiła...

więcej

Witam. Szukam tytułu komedii o dwóch hydrualikach którzy robili kawały przez telefon, jeden był biały z brodą a drugi czarny, produkcja USA.

Witajcie
Mam pytańko jak wykupić w Filweb żebym mógł ogladac filmy bo mam juz profil ale nie mogę nic ogladnąc.