Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na obóz przyjeżdża kilku dorosłych ludzi, którzy będą opiekować się grupą dzieci. Pamiętam że była tam fontanna, z której później dzieci piły wodę. Jak się później okazało od tej wody ludzie zamieniali się coś na styl zombie. Więcej nie pamiętam.

Film widziałem dawno temu w telewizji; chyba z lat czterdziestych. Pamiętam tylko jedną scenę: Niemcy, tuż przed wybuchem wojny, jakiś wysoki funkcjonariusz melduje drugiemu, że w całej Rzeszy nie ma już ani jednego Żyda - i w tym momencie z sufitu, w samym centrum kancelarii Rzeszy spada Żyd, taki ortodoksyjny w...

Witam
Szukam tego filmu już od paru dobrych tygodni niestety google nie jest w stanie mi pomóc, może dlatego że mało z niego pamiętam - oglądałam go już jakiś czas temu... jeśli Wy mi pomożecie to będę bardzo wdzięczna.
Z tego co pamiętam to był to horror o jakiś skrzatach/małych istotach mieszkających w drzewie...

Szukam filmu, chodziło w Nim o wystąpienie dziury ozonowej i rozpętała się burza magnetycznanad miastem. Stacja badawcza zostaje uszkodzona w wyniku uderzenia piorunem i do środka dostaje się cząstka magnetyczna, która zabija pare osób. Pomóżcie :)

Hej

Szukam filmu... film jest w miarę nowy, głównym tematem jest terroryzm islamski
pamiętam jedną scenę
odbywa się to w sklepie w nocy kobieta z dzieckiem robi zakupy do sklepu wpada 3 facetów ona chce wyjść a oni się wysadzają

dzięki

Hej. Poszukuję filmu, prawdopodobnie amerykańskiego, prawdopodobnie nakręconego między 1990, a 2005 rokiem, w którym głównym bohaterem jest ksiądz, który szuka dowodów przeciwko beatyfikacji/kanonizacji (czyjejś, nie pamiętam szczegółów), tak zwany 'adwokat diabła'. Czy ktoś coś kojarzy? Będę wdzięczny za pomoc.

Oglądałam filmy dość często - nawet co drugi dzień. Ale sprawia mi to coraz mniejszą przyjemność... do tego stopnia, że podczas seansu myślę o innych przyziemnych sprawach. Znam swój gust, wiem co lubię. Ale docenię każdy DOBRY film, niezależnie od gatunku. Jednak rzadko wychodzą DOBRE filmy - takie jak np....

Szukam filmu o kobiecie którą zamknęli w więzieniu zaczęli ją trenować i została agentką o nowej tożsamości później ona dla nich zabijała.

był sobie murzyn który naćpał polityków z każdego kraju dosypując trawę do herbaty przy okrągłym stole a kolejna którą pamiętam kiedy bohater utknął w sejfie a czarni zrobili z siebie łańcuch zęby doprowadzić prąd do sejfu

użytkownik usunięty

Znacie jakiś niedokumentalny film o mobbingu w pracy