Zapomniałem jak nazywa się pewien film. Pamiętam z niego tylko niektóre rzeczy. Film był o jakimś typie co latał na desce. Był on cały biały tak jak jego deska. Pamiętam też że mógł być niewidzialny. Ktoś może pamięta ten film?
Witam. Szukam Filmu.Horroru. Dawno temu oglądałam. Może lata 70 - te, może 80-te. W lesie w nocy, w deszczu chyba stoi ktoś w żóltym płaszczu przeciwdeszczowym, w kapturze.. Ludzie jadą samochodem. Zatrzymują się, by zabrać pasażera. Ten pasażer morduje pazurem.
Dzięki.
Pozdrawiam serdecznie.
Beata.
Szukam filmów z akcją w latach 70'-90' które powstały w ostatnim czasie, filmy takie jak np. Najlepszy, Jesteś Bogiem itd.
Witam mam zagwozdke ogladalem kiedys dwa filmy z gatunku azjatyckich (raczej było to kino koreanskie gdyz cinskie i japonskie ogladam z rzadka). I tak.
1 pierwszy film bedzie ciezki- byl to film z lat nie pozniejszy niz 2007r opowiadal o ksieciu jakies dynasti ktoy byl chyba eskortowany do jakiegos ksiestwa a po...
Witam,
Szukam jednego filmu, choć może to być trudne :)
Scena z filmu jest taka, że mężczyzna siedzi w samochodzie i śpiewa jedną piosenkę, ale śpiewa ją tak, że zna praktycznie tylko końcówki słów. Film prawdopodobnie końcówka lat 90 lub początek 2000
Przejrzałem YouTube z wieloma keywordami i niestety się...
Szukam filmu o nastolatkach którzy uciekli z domu, bądź wpadli w depresję. Najlepiej jakby oba te wątki znalazły się w jednym filmie.
Poszukuję filmu, którego urywki widziałam może z 10 lat temu. Dziennikarz chce udowodnić przekupność sędziego wiec postanawia stać się oskarżonym w procesie o morderstwo kobiety. Kupuje np buty i dres takie jakie miał morderca i ma dowody, że kupił je po zbrodni. Zostaje uniewiniony, a na koniec się okazuje, że...
Czesc. Od jakiegos czasu poszukuje filmu ktory ogladalem dobre pare lat temu i nie zbyt wiele z niego pamietam, jedyne co zapamietalem to to, ze byl on o tematyce odkrywania jakis tam starych rzeczy zwiazanych z jezusem i ze ktos ukradl jakis zabytek z tym zwiazany, czy cos takiego z lodowki a pozniej uciekal z nim....
więcejCześć. Szukam filmu, który widziałem z 15 lat temu. Tematyka: sztuki walki. Główny bohater pod koniec filmu po przeżyciu przygód wraca do swojego świata? i rozwiązuje swoje problemy walką, w której potrafi powiększać przedmioty typu ołówek czy pióro i używać jako kija. Chyba w filmie pojawił się małpi król, ale nie...