Czy jest z lektorem? Może być do kupienia, VOD czy cokolwiek? Polskiego dubbingu nie da się słuchać :(
Szukam filmu o potworach kobietach z innej planety wychodziły z brzucha takie jakby macki osmornicy cos w tym stylu byly one ładne blondynki bodajze jak ktos kojorzy prosze o o odp
Hej, niech ktoś przypomni mi proszę jaki to był tytuł filmu.
Całkiem nowy z gatunku horror/thriller. Ogólnie chodziło o to, że żyją jakieś potwory które reagują na najcichsze dźwięki. Główni bohaterowie rodzina (małżeństwo i chyba dwie starsze córki, jedno dziecko się rodzi w trakcie filmu w wannie) żeby przeżyć...
Film indyjski, rodzina bez ojca mogą stracić dom, córka postanawia wyjechać do innego miasta żeby znales lepsza pracę. Okazuje się że zostaje prostytutka, Panią do towarzystwa a później poznaje swoją miłość i wychodzi za mąż. Jakoś tak leciała fabuła a nie znam tytułu. Proszę o pomoc. Dzięki
Cześć!
Krótko i na temat - akcja w filmach mnie nudzi, wręcz przy niej zasypiam.
Szukam filmów z ciekawym dialogiem, dobrą grą aktorską, z dużym przywiązaniem do wszelkiego rodzaju szczegółów, z powolnymi scenami.
Oczywiście nie chodzi mi też nie wiadomo o jakie cuda, ale po prostu coś spokojniejszego niż "bij,...
Szukam pewnego filmu. Widziałem go bardzo dawno temu i nie znam tytułu. Film opowiada o grupie osób która udaję superbochaterów, czy prubuje zostać superbohaterami. Kojaży mi się jeden gość z łopatą jako atrybutem, jakiś człowiek-kret czy coś. Pamiętam że na koniec tego filmu tak mocno uwierzyli że mają super moce czy...
więcejByłby ktoś zainteresowany? Mnie repertuar nie zainteresował, a tak ktoś mógłby zaoszczędzić 9 zł na biletach (28 zł zamiast 37).
1. Tytuł i ewentualnie źródło - Film opowiada o gościu, który pojechał do wielkiego miasta kupić Lamborghini Diablo. Tam się później wdał w jakieś ciemne sprawy. Nie pamiętam dokładnie, to film z lat 90.
2. Namiar na "Wojna i Miłość" z 85'
Szukam filmu o mężczyźnie który mieszkał za ściana i podglądał lokatorów. To był horror. Dobre kilka lat temu to oglądałam i nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Cześć,
Szukam tytułu filmu jaki oglądałem jakiś czas temu.
Film to dramat, opowiadał o dziewczynce, ktora mieszkala z babcia. Babcia zmarla, dziewczynka nikomu nic nie powiedziala aby nie wyslano jej do sierocinca. Pamietam scene gdy dziewczynka spieszyla sie na dobranocke. Okazalo sie ze oglada ja u sasiadow,...