Hej, oglądałem kiedyś film w którym min. chłopaki wypierdzialy hymn USA. Film jest o problemach seksualnych młodych ludzi.
Help!
Andrzej
Głosowanie odbywa się w sposób charakterystyczny dla Konkursu Eurowizji - każdy podaje swoje osobiste top 10 europejskich filmów wszech czasów, przy czym filmy na miejscach od 10 do 4 uzyskują odpowiednio od 1 do 7 punktów, z kolei 3 miejsce - 8 p., 2 miejsce - 10 p., a zwycięzca uzyskuje 12 p. Jestem bardzo ciekawa...
więcej
Oglądany jakiś czas temu na jednym z serwisów strimingowych.
Raczej kino skandynawskie. Zima dużo śniegu, ojciec z synem mieszkają w jakimś baraku pracowniczym, ojciec pracuje w czymś w rodzaju kopalni.
Syn idąc za dziewczyna trafią do jakiegoś kościoła? Gdzie po czasie zostaję okrzyknięty mesjaszem. Niestety dużo...
Szukam filmu, o którym ktoś wspomniał na innym forum, ale nie mam pojęcia co to jest.
Jest to coś w rodzaju filmu przygodowego. Krótko mówiąc - dobrzy faceci uciekają przed złymi. Grupa tych dobrych próbuje rozwiązać jakąś zagadkę (coś w stylu poszukiwanie skarbu) i docierają do jakiejś jaskini, w której znajduje...
Chciałabym obejrzeć polski film na temat cenzury lub cenzuratora w czasach PRLu. Czy ktoś mógłby coś takiego polecić?
Poszukuję filmu w którym kilka przyjaciółek zabiera ze sobą autostopowicza a później je prześladuje i zabija . Oglądałam go dawno może coś pokrecilam ale mniej więcej taka była fabuła. Ktoś coś ?
Jak w tytule, szukam filmu z lat 90 ubieg lego wieku, film jest o pilotach myśliwców, ten film wyróżnia to iż piloci są czymś szprycowani i działają na kody wysyłane w podświadomości, jedna ze scen to taka że taki pilot skosił policjanta w radiowozie.
czesc, szukam filmu o takiej fabule, - placowka chyba geologiczna. wiercone sa glebokie dziury w ziemi, jeden odwiert jest bardzo gleboki i nagrane dzwieki z glebin podziemnych przypominaja potepione dusze. w filmie praktycznie graja 2 osoby kobieta i mezczyzna. dopiero pod koniec pojawiaja sie kilku aktorow wiecej.