Pamiętam tylko tyle że.ofiara była jakby w wielkiej przezroczystej klatce i ludzie nie umieli jej pomóc. Nie jestem pewien czy to nie była jaka część serii Piła. Kojarzycie może
Szukam filmu. Utkwiła mi jedna scena. Jest obława policyjna na kobietę. Jeśli dobrze pamiętam, to była czarnoskóra z dzieckiem na rękach. I między policjantami jest rozmowa o tym, aby nie dotykać jej głowy, bo może mieć wbite igły, szpilki we włosy, może w perukę. I ta kobieta jest zarażona wirusem HIV. Pamięta ktoś w...
więcejPrzegapiłem film o Beksińskim "Pars Pro Toto" czy gdzieś można go jeszcze zobaczyć lub pobrać z sieci?
Szukam filmu o 2 czarnoskórych, którzy handlowali lewym towarem a później skumali się z jakąś laską i handlowali lewymi telefonami komórkowymi
Cześć,
Szukam prawdopodobnie polskiego filmu akcja dzieje się w większym mieście. Bohaterowie to młody chłopak i starszy mężczyzna (ojciec?). Nie mają pieniędzy, jest scena w jakimś McDonaldzie że starszy mężczyzna kradnie papier toaletowy a młody zamawia masę jedzenia, jest też scena że coś wpada do studzienki...
Obstawiam, że jest to nowy film, bo kolory były "żywsze". Stawiam na połowę lat 90 lub nawet 2000+... pytałem kiedyś tutaj, ale bez powodzenia. Pamiętam jedynie końcową scenę, kiedy statek piratów (albo łódź jakaś) została zniszczona. Szef bandy jednak jakimś cudem przeżył i woła "Nadal żyję!". Wtedy pojawił się jakiś...
więcejPamiętam tylko tyle że jest jakieś laboratorium pies umiera potem przywracają go do życia. Jam umiera żona naukowca także przywracają ja do życia i zaczyna zabijać... Kojarzy ktoś taki film
Witam!
Poszukuję amerykańskiego filmu z lat 80/90. Bohaterkami są dwie przyjaciółki (nie są one parą lesbijską!) - jedna z nich to policjantka, a druga to stereotypowa "blondynka" . W jednej ze scen ta druga robi pranie i kończy się to kłótnią obu pań, bo ta dziewczyna nie wiedziała, że nie pierze się ubrań białych...